ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ από το ΒΟΛΟ: ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΗ και ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ σε ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ και ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕΣ ΡΗΤΟΡΙΚΕΣ – ΤΗΝ 111 Π.Μ. και την 32 ΤΑΞ.ΠΖΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ – ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ-ΚΟΛΥΝΔΡΙΝΗ

Μήνυμα ότι θα παραμείνουμε ψύχραιμοι νηφάλιοι αλλά και ξεκάθαροι, σε μια έντονη περίοδο με παραβιάσεις, επιδιώκοντας ειρήνη και σταθερότητα, έστειλε από το Βόλο ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος, στο πλαίσιο περιοδείας επισκέφθηκε την 111 Πτέρυγα Μάχης στη Ν. Αγχίαλο και την 32 Ταξιαρχία Πεζοναυτών, ενώ στη συνέχεια  είχε συνάντηση με ανώτερους αξιωματικούς στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Βόλου.

Τον υφυπουργό υποδέχτηκαν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο Αντιστράτηγος Πέτρος Δεμέστιχας, Διοικητής της 1ης Στρατιάς, Αξιωματικοί της 111 Πτέρυγας Μάχης και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μαγνησίας Νίκος Αθανασάκης.

Ο Υφυπουργός σε δηλώσεις του τόνισε ότι με την επίσκεψη στην 111 Πτέρυγα Μάχης και της 32 Ταξιαρχία Πεζοναυτών, ολοκληρώθηκε διήμερη επίσκεψη, που εντάσσεται στο πλαίσιο οδοιπορικού κοντά στις Ένοπλες Δυνάμεις από τον Έβρο στο Καστελόριζο τώρα στη Θεσσαλία και τις επόμενες ημέρες από τους Οθωνούς στη Γαύδο.

Ο ίδιος τόνισε ότι η χώρα θωρακίζεται, θέλουμε η Ελλάδα να παραμείνει ισχυρή και πρωταγωνίστρια αγωνίστρια και πρόσθεσε ότι το φρόνημα και η αίσθηση καθήκοντος και αφοσίωση των στελεχών είναι σε υψηλό επίπεδο.

«Εργαζόμαστε για την ειρήνη και τη σταθερότητα απέναντι συνεχείς προκλητικές και ανιστόρητες ρητορικές εμείς θα παραμείνουμε νηφάλιοι και ψύχραιμοι προσηλωμένοι στο διεθνές δίκαιο.

Το μήνυμα που στέλνουμε είναι η πίστη αφοσίωσή μας ιδανικά αρχές αξίες ιστορική διαδρομή και η ετοιμότητά μας με τα κυριαρχικά μας δικαιώματα», υπογράμμισε ο κ. Χαρδαλιάς.

Ο ίδιος τόνισε ότι βρίσκεται κοντά στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και γίνεται σχεδιασμός να είμαστε κοντά στα στελέχη κοινωνίες, να αναδεικνύουμε και να επιλύουμε προβλήματα.

Εργαζόμαστε σκληρά καθημερινά τα στελέχη μας να εξασφαλίζουμε όχι μόνο μέσα και εξοπλισμούς, αλλά και καλύτερες συνθήκες, επισήμανε.

Σχετικά με την επιχειρησιακή ετοιμότητα των σχηματισμών της Μαγνησίας ο κ. Χαρδαλιάς ανέφερε ότι είναι εξαιρετική χωρίς διάθεση υπερβολής, κάτι που διαπιστώνει καθημερινά όχι μόνο από τις επισκέψεις απλά και από τα επιχειρησιακά πεδία.

«Είναι περίοδος έντονη με παραβιάσεις και εμείς θα παραμείνουμε ψύχραιμοι νηφάλιοι αλλά και ξεκάθαροι διαβεβαίωσε ο υφυπουργός Άμυνας.