ΗΧΗΤΙΚΟ – ΧΑΜΟΣ από τον ΜΕΪΚΟΠΟΥΛΟ στην ΕΚΠΟΜΠΗ του Γ. ΚΟΥΜΙΩΤΗ: “Ο ΜΑΝΩΛΗΣ με τα ΛΟΓΙΑ ΧΤΙΖΕΙ ΑΝΩΓΕΙΑ και ΚΑΤΩΓΕΙΑ”, ΣΧΟΛΙΑΣΕ για τους ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ της Ν.Δ. και το Κ.Υ. ΖΑΓΟΡΑΣ

Τί είπε για την παρέμβασή του στη βουλή με αφορμή την κατάργηση της συνταγογράφησης από ιδιώτες γιατρούς σε ανασφάλιστους

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Παρασκευής ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, με αφορμή την παρέμβασή του στη Βουλή για την κατάργηση της συνταγοράφησης από ιδιώτες γιατρούς σε ανασφάλιστους.

Ο κ. Μεϊκόπουλος εξηγώνοντας αναλυτικά το πλαίσιο που αναμένεται να διαμορφωθεί από την εν λόγω τροπολογία αλλά και τις συνέπειες που θα έχει στην κοινωνία, εξήγησε πως το πρόβλημα δεν λύνεται με τις παρατάσεις, αλλά με την οριστική απόσυρση της επίμαχης τροπολογίας.

Ερωτηθείς σχετικά με το δελτίο Τύπου που εξέδωσε για το Κέντρο Υγείας Ζαγοράς, μέσω του οποίου άσκησε έντονη κριτική στους βουλευτές Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας, ο νεαρός βουλευτής σχολίασε αυτολεξεί “Ο Μανώλης με τα λόγια χτίζει ανώγεια και κατώγεια”, παραθέτοντας τίτλους δημοσιευμάτων που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα και την άθλια κατάσταση που επικρατεί στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς.