Αστυνομικός κουβαλάει στην πλάτη ένα κοριτσάκι στην Αττική Οδό


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022, 15:38

Μία εικόνα, χίλιες λέξεις… Τα μεσάνυχτα της Δευτέρας ένας από τους αστυνομικούς που βρισκόταν στην Αττική Οδό και συγκεκριμένα στην Περιφερειακή Υμηττού, κουβάλησε στην πλάτη του ένα μικρό κοριτσάκι μέχρι τη Δουκίσσης Πλακεντίας. Εκεί την παρέλαβαν συνάδελφοί του.

 

Διαβάστε την ανακοίνωση της αστυνομίας:

Ξημερώματα (00.30 ώρα) σήμερα. Ομάδα Ο.Π.Κ.Ε. ερευνά για εγκλωβισμένα άτομα στην Περιφερειακή Υμηττού. Προτεραιότητα, ο απεγκλωβισμός μικρού κοριτσιού, ο πατέρας του οποίου είχε ενημερώσει ότι βρίσκονται για ώρες στο χιόνι και το κοριτσάκι έπρεπε το πρωί να πάει σε νοσοκομείο για να χειρουργηθεί. Κινούνται πεζή για αρκετά χιλιόμετρα με κουτί πρώτων βοηθειών, καθώς η προσέγγιση με όχημα ήταν αδύνατη. Οι αστυνομικοί τους εντοπίζουν και χωρίς δεύτερη σκέψη μεταφέρουν το κορίτσι στην πλάτη τους μέχρι τη Δουκίσσης Πλακεντίας, απ’ όπου μαζί με τον πατέρα της παρελήφθησαν από άλλους αστυνομικούς και οδηγήθηκαν με ασφάλεια στο σπίτι τους.

Παράλληλα, η ίδια ομάδα Ο.Π.Κ.Ε., μέσω οδηγιών προσανατολισμού εντόπισε και στρατιωτικό ιατρό, ο οποίος λόγω προβλήματος υγείας, είχε έντονη δυσφορία και έχριζε άμεσης φροντίδας. Μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της κίνησής της, η ομάδα παρείχε τα προσωπικά της εφόδια σε νερό και φαγητό σε πολίτες που τα είχαν ανάγκη.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022, 15:39


Zougla.gr