ΦΟΒΕΡΗ η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΩΡΟΘΕΑ ΚΟΛΥΝΔΡΙΝΗ: “ΑΣ ΠΟΡΕΥΘΟΥΜΕ, ΕΥΕΛΠΙΣΤΩΝΤΑΣ και ΕΥΧΟΜΕΝΟΙ να ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ τα ΟΜΟΡΦΑ και να ΕΚΑΤΟΫΠΟΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ τα ΑΣΧΗΜΑ”

Φόβος, αγωνία, καχυποψία, πεδίο δόξης λαμπρό για λαϊκά δικαστήρια, παράλογοι συνεκτικοί δεσμοί παραομάδων, δογματικές κραυγές, έρεισμα ανάδειξης ανερυθρίαστων ματαιόδοξων, λαϊκίστικο πρόσφορο κλίμα, συνομωσιολογία, διαφωνίες μεταξύ ειδικών, σοφών, ανίδεων και κατά επίφαση ειδημόνων… και μέσα σ αυτό το αμάλγαμα, χαμένες ζωές, γεμάτες εντατικές, εγκλεισμός, εσωστρέφεια…

Ας αφήσουμε το 2021, κλείνοντας του πονηρά το μάτι όρθιοι, αξιοποιώντας την εμπειρία πρωτόγνωρων καταστάσεων και ας πορευθούμε με σύνεση και εναρμονισμένοι στα λόγια των ειδικών .

Το “τσάμπα μάγκες” εκτός του ότι αφήνει “χρέη” δεν έσωσε ποτέ, πανθομολογουμένως, κανέναν και σε καμία περίπτωση. Τουναντίον!!!

Ας πορευθούμε προς το 2022, ευελπιστώντας και ευχόμενοι να διπλασιαστούν τα όμορφα και να εκατοϋποδιπλασιαστούν τα άσχημα .

Ας πάρουμε μαζί μας φυλαχτό την αγάπη, τη ζέση για ζωή, τη θετική αύρα των ανθρώπων μας και ας ευχηθούμε να βγούμε σώοι από την πανδημική λαίλαπα που μας διδάσκει εν τέλει πόσο αδύναμοι είμαστε !

Ας εξακολουθούμε να χαμογελούμε στις selfies μας, προτάσσοντας δυνατά τα χέρια μας μπροστά μας, γιατί πίσω τους βρίσκεται ο αληθινός μας εαυτός στον οποίο διαχρονικά οφείλουμε ενδοσκόπηση και κυρίως σεβασμό ..