ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ – ΜΑΧΗ για τη ΖΩΗ του ΔΙΝΕΙ ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ, ο ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΠΑΡΟΤΙ ΔΙΠΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ – Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ της ΥΓΕΙΑΣ του ΕΠΙΔΕΙΝΩΘΗΚΕ ΧΘΕΣ και οι ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ να τον ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΟΥΝ

Ο τερματοφύλακας- «θρύλος» του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, Παναγιώτης Κελεσίδης, νοσεί από κορωνοϊό και δίνει τον πιο κρίσιμο αγώνα της ζωής του στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

Ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων του Θρύλου, Αντώνης Γλύκας ανέφερε ότι ο Παναγιώτης Κελεσίδης, αν και εμβολιασμένος και με τις δυο δόσεις, εισήχθη χθες στο Τζάνειο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.

Αργότερα όμως η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε επιδείνωση.

«Στην επικοινωνία που είχα μαζί του χθες, μου είπε ότι ήταν σε καλή κατάσταση και πως η εισαγωγή του στο νοσοκομείο γίνεται για προληπτικούς λόγους. 

Ωστόσο αργότερα μάθαμε ότι η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και πως οι γιατροί αναγκάστηκαν να τον διασωληνώσουν», προσθέτει ο Αντώνης Γλύκας.

Ο Παναγιώτης Κελεσίδης είναι διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ και γίνεται αγώνας να βρεθεί κρεβάτι σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας άλλου νοσοκομείου.