ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΛΑΣ: ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ο κ. ΤΣΑΜΗΣ τις ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ του

Μεγάλη έκπληξη προκάλεσε η σημερινή δημοσίευση του κ. Τσάμη, προέδρου του Ιατρικού συλλόγου στο facebook, η οποία αναρτήθηκε πάραυτα στα τοπικά ηλεκτρονικά ΜΜΕ.

Ο κ. Τσάμης κατηγορεί μεταξύ των άλλων, ευθέως, τον Δήμαρχο, ότι «δεν έχει βοηθήσει στο ελάχιστο το Νοσοκομείο μας».

Ειλικρινά διερωτάται κανείς αν ο άνθρωπος αυτός κατοικεί σε αυτή την πόλη ή αν έπεσε ξαφνικά σαν ούφο από τον ουρανό ώστε να μην γνωρίζει την συνεχή βοήθεια του Δήμου Βόλου προς το Νοσοκομείο Βόλου, γεγονός που έχει επανειλημμένα ανακοινωθεί και από τις δύο πλευρές. Μάλιστα έχουν υπάρξει δελτία Τύπου, φωτογραφίες κτλ.

Προς ενημέρωση του κοινού αλλά και του κ. Τσάμη ο οποίος, φευ, είναι και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, ο Δήμος Βόλου συνεχώς ενισχύει και ικανοποιεί τα αιτήματα προς αυτόν από το Νοσοκομείο.

Ευτυχώς, παρήλθαν οι εποχές του βλακώδους μικροκομματισμού, που δεν επέτρεπαν συνεργασίες του νοσοκομείου με τον Δήμο Βόλου. Μία νέα εποχή αγαστής και χρήσιμης συνεργασίας είναι σε εξέλιξη

Φυσικά αναμένω ο κ. Τσάμης να σπεύσει να ενημερωθεί για την συνεργασία και βοήθεια του Δήμου Βόλου προς το Νοσοκομείο,  και να ανακαλέσει την ψευδή και συκοφαντική δήλωσή του.