ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΠΕΟΥ με ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ και ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΣΙΑΡΑ για το ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΒΟΛΟΥ!! Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ τα ΕΥΣΗΜΑ για την ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Η πορεία των διαδικασιών για την ανέγερση νέου Δικαστικού Μεγάρου στον Βόλο συζητήθηκαν σήμερα το μεσημέρι σε τηλεδιάσκεψη του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου με τους υπουργούς Οικονομικών, κ. Χρ. Σταϊκούρα και Δικαιοσύνης, κ. Κων. Τσιάρα και με τη συμμετοχή όλων των συναρμοδίων υπηρεσιακών παραγόντων και από τις τρεις πλευρές.

Όπως αποφασίστηκε το προσεχές δεκαπενθήμερο ο υπουργός Δικαιοσύνης, μετά την ολοκλήρωση όλων των αναγκαίων αλλαγών στο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο και τις εγκρίσεις που δόθηκαν, για το οικόπεδο της οδού Υδρας, θα καταθέσει εισήγηση στη διυπουργική για να προχωρήσει το ΣΔΙΤ Κεντρικής Ελλάδας, παράλληλα με την έκδοση των Προεδρικών Διαταγμάτων αφού αυτά αποτελούν μια τυπική διαδικασία.

Ο Δήμαρχος Βόλου, που εισέπραξε τα εύσημα για την ταχεία αντίδραση της Δημοτικής Αρχής στην ολοκλήρωση των διαδικασιών και την υποβολή των φακέλων, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις εξελίξεις και ευχαρίστησε την πολιτική ηγεσία και τους υπηρεσιακούς παράγοντες για την άριστη συνεργασία που υπάρχει για την υλοποίηση ενός μεγάλου αιτήματος της κοινωνίας του Βόλου, της ανέγερσης του νέου Δικαστικού Μεγάρου.