Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ το ΕΡΙΞΕ στo… ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΝΩ τα ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ

O Ερντογάν έλαβε μέρος σε συνάντηση νέων του κυβερνώντος κόμματος ΑKP

Στο… τραγούδι το έριξε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερτογάν, σε μια προσπάθεια ανάκαμψης της δημοφιλίας του που βρίσκεται στο ναδίρ, εξαιτίας της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης στη χώρα.

O Ερντογάν έλαβε μέρος σε συνάντηση νέων του κυβερνώντος κόμματος ΑKP στα Άδανα και, αφού πρώτα εξήρε το έργο της κυβέρνησής του για τη μαθητιώσα και σπουδάζουσα νεολαία στην Τουρκία, συνόδευσε στο τραγούδι καλλιτέχνη ερμηνεύοντας γνωστή επιτυχία του 1980, που περιλαμβάνεται στο διαχρονικό μουσικό TOP 10 της χώρας.

Πρόκειται για ένα ερωτικό τραγούδι που φαίνεται πως δεν επιλέχθηκε τυχαία, αφού εκτός από τον στίχο «αχ αγάπη μου δίχως εσένα αυτή η ζωή δεν αντέχεται, αυτή η ταλαιπωρία δεν αντέχεται», στο ίδιο τραγούδι υπάρχει και ο στίχος «δίχως εσένα ηγέτη μας αυτή η ταλαιπωρία δεν αντέχεται».

Ο Ερντογάν μπορεί να «αποθεώθηκε» από τη νεολαία του κόμματός, αλλά το νέο επικοινωνιακό του show -προηγήθηκε αυτό με τα… σουτ σε αγώνα μπάσκετ- δεν φαίνεται πως πείθουν την τουρκική κοινωνία και ειδικά τα κόμματα της αντιπολίτευσης που έστρεψαν για μία ακόμη φορά τα πυρά τους κατά της κυβέρνησης.