«ΜΑΓΕΨΕ» ο ΧΑΑΛΑΝΤ της ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: ΕΦΤΙΑΞΕ ΠΥΡΓΟ από ΤΡΕΙΣ ΜΠΑΛΕΣ και… ΔΕΙΤΕ τι ΕΚΑΝΕ!

«Πιστέψτε μας, είναι αλήθεια», έγραψε η Ντόρτμουντ στο Twitter – Ακριβότερος παίκτης στον κόσμο για φέτος ο 21χρονος άσος – Δείτε βίντεο

Δεν σταματά να εκπλήσσει με τις ικανότητές του ο 21χρονος Νορβηγός επιθετικός της ΝτόρτμουντΈρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος αποτελεί και τον πιο ακριβό παίκτη στον πλανήτη αυτή την στιγμή.

Ο 21χρονος Νορβηγός επιθετικός κατά καιρούς μας έχει δείξει το πλούσιο ταλέντο του, είτε εντός αγωνιστικών χώρων με τη φανέλα της Ντόρτμουντ, είτε εκτός με βίντεο από τις προπονήσεις του.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έφτιαξε έναν πύργο με τρεις μπάλες και αφού τις στερέωσε τη μία πάνω στην άλλη, τις έστειλε διαδοχικά στο «γάμμα» της εστίας. Το βίντεο δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της η Μπορούσια Ντόρτμουντ με την υποσημείωση «Αυτό είναι αλήθεια, πιστέψτε μας».

Δείτε βίντεο:

Το εντυπωσιακό αυτό βίντεο ήρθε την ημέρα που έγινε γνωστό πως είναι ο ακριβότερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, με αξία 144 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση 8% (+11 εκατ. ευρώ) από τον Ιούλιο του 2021.

Η κορυφαία θέση του, όπως αναφέρει μελέτη της -συμβουλευτικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών με έδρα την Ολλανδία- KPMG που είναι ένας από τους «Big Four» ελεγκτές, μαζί με την Deloitte, την Ernst & Young και την PricewaterhouseCoopers, οφείλεται επίσης στη μείωση της αξίας του Κιλιάν Εμπαπέ στα 139,5 εκατ. ευρώ (-36 εκατ. ευρώ), καθώς ο Γάλλος διεθνής επιθετικός έχει μπει στον τελευταίο χρόνο του τρέχοντος συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Την πρώτη τριάδα συμπληρώνει ο Χάρι Κέιν (Τότεναμ), που ανέβηκε μία θέση, καθώς η αξία του ανέρχεται σε 121,2 εκατ. ευρώ (-1 εκατ. ευρώ).