Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!! ΑΓΡΙΟ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙ ΜΠΕΟΥ στην ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ!!

Σε απάντηση δηλώσεων της κ. Ζωής Κωνσταντοπούλου από τη Δημοτική Αρχή του Βόλου σημειώνονται τα εξής:

Στον άφθονο χρόνο που παραδόξως διαθέτει από την άσκηση του επαγγέλματός της στα Δικαστήρια της Αθήνας η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου ήρθε και στο Βόλο για να μας διδάξει πολιτική και δημοκρατική συμπεριφορά.

Και επιδόθηκε στην προσφιλή τακτική των λεονταρισμών, εμφανιζόμενη να ζητεί τη διεξαγωγή μιας δίκης για την οποία ο μηνυτής , πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, δήλωσε ότι την αποσύρει.

Τιμήτρια, λοιπόν, η κ. Ζωή, που ως πρόεδρος της Βουλής κατέβαλε κάθε φιλότιμη προσπάθεια και πέτυχε να υποβαθμίσει το θεσμό, με τα αλήστου μνήμης περιστατικά να μπαινοβγαίνουν στη Βουλή οι Ρουβίκωνες και άλλοι περίεργοι, υπό τις ευλογίες της, σαν να πήγαιναν για καφέ

Την απάντηση βέβαια την έλαβε από τους πολίτες που την αποδοκίμασαν άγρια σε αλλεπάλληλες εκλογικές διαδικασίες, στέλνοντάς την στο πολιτικό περιθώριο, στο ίδιο διάστημα που οι πολίτες του Βόλου μας αξιολόγησαν και μας επιδοκίμασαν με τρόπο εντυπωσιακό, με την πλέον δημοκρατική διαδικασία, αυτή των εκλογών.

Αν τώρα επιθυμεί να επανέλθει στη δημοσιότητα, που τόσο φαίνεται πως της λείπει, ας αναζητήσει άλλους τρόπους.

Δημοτικές εκλογές θα έρθουν, τα υποδείγματα πολιτών, όπως μας τα παρουσιάζει, Κλημόπουλοι και λοιποί, μπορούν διεκδικήσουν τη ψήφο των πολιτών.

Και για λογαριασμό της. Για να μοιραστούν τη δόξα  και την αναγνώριση…