ΣΟΚ στο ΒΟΛΟ: 52χρονος ΨΑΡΑΣ είχε ΒΡΕΙ το ΠΤΩΜΑ του 74χρονου ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΑ και το ΕΡΙΞΕ ΞΑΝΑ στη ΘΑΛΑΣΣΑ, ΧΩΡΙΣ να το ΑΝΑΦΕΡΕΙ στις ΑΡΧΕΣ

Συνελήφθη για παράβαση του άρθρου 181 του Π.Κ. – Νόμος 4619/2019 (μη ανακοίνωση ανεύρεσης νεκρού)

Σοκάρει η είδηση που προκύπτει από ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, αναφορικά με την υπόθεση του 74χρονου ψαροντουφεκά, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην θαλάσσια περιοχή της Μελανής Πηλίου.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος:

«Αναφορικά με τις έρευνες και τον εντοπισμό αγνοούμενου υποβρύχιου αλιέα στον Βόλο την 12.09.2021, γνωρίζεται ότι συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, 52χρονος ημεδαπός, στην παραλία “ΜΕΛΑΝΗ” Πηλίου Νομού Μαγνησίας για παράβαση του άρθρου 181 του Π.Κ. – Νόμος 4619/2019 (μη ανακοίνωση ανεύρεσης νεκρού).

Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες χθες, ο 52χρονος, κατά τη διενέργεια αλιείας με Α/Κ σκάφος στην θαλάσσια περιοχή “ΞΥΝΟΒΡΥΣΗ” Πηλίου, ανέσυρε τα δίχτυα του, στα οποία βρέθηκε μπλεγμένος ο 74χρονος αγνοούμενος υποβρύχιος αλιέας, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του, ενώ στη συνέχεια, τον έριξε ξανά στη θάλασσα με τα δίχτυα του, χωρίς να αναφέρει το περιστατικό στις Αρχές. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου».