ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΥΑΜΒ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΡΗΣ VS ΙΑΣΟΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ: “ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕΣ στο ΔΗΜΟΣΙΟ για να ΠΟΥΛΑΣ ΠΝΕΥΜΑ και ΗΘΙΚΗ; ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ με τα ΠΑΙΔΙΑ του ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ”

Απάντηση προς τον Ιάσονα Αποστολάκη έδωσε σήμερα με δήλωσή του ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ Γιώργος Τόρης για την “κριτική” που δέχθηκε από τον επικεφαλής της παράταξης που στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου για μία προμήθεια ύψους 272 ευρώ (!!!) από την εταιρεία του κ. Τόρη για ανταλλακτικό που χρησιμοποιήθηκε σε δημοτικό όχημα.

Ο κ. Τόρης αναφέρει στην απάντησή του:

Με ένα νέο παραλήρημα ο «μικρός Ιάσονας» συνεχίζει να βυσσοδομεί εναντίον μου. Σε πλήρη σύγχυση κουνάει το δάχτυλο με περισσό θράσος και με «όχημα» την επαγγελματική μου δραστηριότητα, εκτός ΔΕΥΑΜΒ, λασπολογεί σε βάρος μίας εταιρείας που χρόνια τώρα μεγαλουργεί έχοντας τη στήριξη της τοπικής αγοράς και όλων των Βολιωτών.

Τον πληροφορώ λοιπόν, επειδή τελεί αν αγνοία και είναι πολύ μικρός για να μου κάνει μαθήματα ηθικής, ότι ουδέν μεμπτό υπάρχει σε βάρος μου και δεν θα μπορούσε να υπάρξει.

Η λυσσώδης προσπάθειά του να με πλήξει για μία ακόμη φορά έπεσε στο κενό. Αντί λοιπόν να «φωνασκεί» ο κ. Αποστολάκης, ας κοιτάξει στον καθρέφτη του κι ας θυμηθεί τα έργα και τις ημέρες της διακυβέρνησης του κόμματος που ανήκει.

Εκεί θα βρει ουκ ολίγους λόγους για να σιωπήσει.

ΥΓ. Και αφού έχει το περίσσιο θράσος ο Ιάσων ο μικρός να μιλά για νόμιμο και ηθικό, ας μας εξηγήσει ποια κατεπείγουσα ανάγκη επέβαλε την νόμιμη μεν πρόσληψή του στο Δημόσιο, όταν όμως η ηθική της λογικής θα έθετε ως κατεπείγουσα προτεραιότητα την κάλυψη τραγικών ελλείψεων στα νοσοκομεία και τα σχολειά μας; Εν ολίγοις γιατί η κοινωνία πληρώνει με το φορολογικό της ξεζούμισμα τους κάθε λογής Ιάσονες; για να πουλάνε πνεύμα και ηθική; Έλεος πια με τα παιδιά του κομματικού σωλήνα, έλεος…