Ο ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΟΠΑΝΑΣ στο ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ του ΚΑΤΗΧΩΡΙΟΥ με τον ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜ. ΜΟΥΚΑ (ΦΩΤΟ)

Στο ανακαινισμένο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στο Κατηχώρι βρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Περιφερειακών Ενοτήτων Δήμου Βόλου, Αργύρης Κοπάνας, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΔΚ Κατηχωρίου, Δημήτρη Μούκα.

Ο Αντιδήμαρχος τόνισε ότι ” η Δημοτική Αρχή του Αχιλλέα Μπέου αλλάζει την εικόνα στις αθλητικές υποδομές μας και εγκαταστάσεις. Εδώ, στο Κατηχώρι, αναπλάσαμε τους υπαίθριους αθλητικούς χώρους και δημιουργήσαμε μια υπέροχη παιδική χαρά, έτσι ώστε οι δημότες μας να έχουν στη διάθεσή τους ποιοτικούς και ασφαλείς χώρους για άθληση και αναψυχή”.
Ο κ. Κοπάνας συνέχισε λέγοντας ότι “οι τεχνικές μας υπηρεσίες με τον αντιδήμαρχο Θ. Θεοδώρου και ο ΔΟΕΠΑΠ με τον πρόεδρο Γ. Βλιώρα υπό τις κατευθύνσεις του Δημάρχου μας, καταβάλλουν προσπάθεια προκειμένου να αναβαθμίζονται οι υποδομές μας.
Συγκεκριμένα, στο γήπεδο του Κατηχωρίου, πραγματοποιήθηκαν εργασίες ανάπλασης, που αφορούν την ανακατασκευή/χρωματισμό του δαπέδου, τη συντήρηση των μπασκετών, την αλλαγή ταμπλό, την επισκευή και χρωματισμό του περιμετρικού τοιχίου, την ανακαίνιση του φωτισμού με λαπτήρες τύπου Led και συντήρηση των φωτιστικών και την ανακατασκευή της εξέδρας. Επίσης,  καθαρίστηκε επιμελώς ο περιβάλλων χώρος, ενώ διατηρούμε σε άριστη κατάσταση την παιδική χαρά”.
Τέλος, ο κ. Κοπάνας εξήρε το έργο του προέδρου Δημήτρη Μούκα και του τοπικού συμβουλίου ” για την συνεργασία και την συμβολή του στην παραγωγή έργου, στην αντιμετώπιση των ζητημάτων της καθημερινότητας και στην καθαριότητα του χωριού”.