ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΚΟΣΜΟΣ: ΕΚΤΑΦΕΣ ΝΕΚΡΩΝ για να ΕΛΕΓΞΟΥΝ αν ΠΕΘΑΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ από COVID! «ΤΡΟΜΟΣ» στους «ΕΙΔΙΚΟΥΣ» [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο Εισαγγελέας έδωσε εντολή στις αστυνομικές αρχές να συλλαμβάνεται όποιος μηνύει εκπαιδευτικούς που επιβάλλουν τα μέτρα περιορισμού της ελευθερίας, την ώρα που όλο και περισσότεροι πολίτες ζητούν εκταφές νεκρών για να δουν αν πράγματι πέθαναν από τον covid! ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΙ ΟΙ «ΕΙΔΙΚΟΙ» ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ «ΜΠΑΛΩΣΟΥΝ»!!!

Συγκεκριμένα, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, σε σχετική παραγγελία προς τα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα, απαιτεί να τηρείται η αυτόφωρη διαδικασία για ανεμβολίαστους γονείς που στρέφονται κατά εκπαιδευτικών με μηνύσεις.

Προηγήθηκε σχετική παραγγελία της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου που ζήτησε από τους εισαγγελείς σε όλη τη χώρα να διερευνήσουν και μάλιστα άμεσα αν οι ενέργειες αντιεμβολιαστών συνιστούν αξιόποινες πράξεις.

Από την Εισαγγελία δίνεται η εντολή στην αστυνομία να συλλαμβάνεται για ψευδή καταμήνυση όποιος βάζει στο στόχαστρο εκπαιδευτικούς που τηρούν τα πρωτόκολλα επιβολής των πολιτικών της κυβέρνησης.

Ως εκ τούτου, οι ανεμβολίαστοι θα το σκέφτονται δύο και τρεις φορές να τα βάλουν με το Κράτος και τα παράλογα μέτρα περιορισμού που επιβάλλει στους πολίτες!

Ωστόσο, ο κόσμος έχει αρχίσει και «ξυπνάει», με πολίτες να ζητούν ακόμη και εκταφή νεκρών επειδή δεν πιστεύουν πως κατέληξαν από κορωνοϊό, μιας και τόσο σύμφωνα με τον κ. Τσιόδρα όσο και Αρχές άλλων χωρών, όπως οι ΗΠΑ, δεν οφείλονται όλοι οι θάνατοι στον COVID.

«Ζητούν ακόμη και εκταφές νεκρών, επειδή δεν πιστεύουν ότι οι συγγενείς τους πέθαναν από COVID-19», αναφέρεται!!!

Οι «ειδικοί», τρομαγμένοι, προσπαθούν να τα «μπαλώσουν». κάνοντας λόγο για «εξασθενημένους οργανισμούς» ή «ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις»!

Δείτε: