Να δείξει πως είναι αληθινή γυναίκα, όχι πλαστική γκόμενα


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021, 10:56

Πώς να δεχθεί η κυρία το κέρατο που της φόρεσε ο άντρας της; Είναι η Νο. 1 απ’ όλες τις Καρντάσιαν. Η Κιμ Καρντάσιαν, η παγκόσμια σταρ του παγκόσμιου οικογενειακού reality των Καρντάσιανς. Αναγνωρισμένη περσόνα με επιχειρηματική και κοινωνική δράση. Πάνω απ’ όλα, όμως, για να μην ξεχνιόμαστε είναι παγκόσμιο σύμβολο του σεξ.

Ο πισινός! Και τα δυο ηφαίστεια στο μπούστο, στήθος μακράν το περισσότερο φωτογραφημένο από καταβολής. Από τότε που εφευρέθηκε η φωτογραφία. Η τεχνική, η ικανότητα να αποτυπώνει ο άνθρωπος φωτογραφίες στο χαρτί, εδώ και 200 χρόνια περίπου.

Το 2014 παντρεύτηκε η Κίμπερλυ ή Κιμ, στον τρίτο γάμο της, τον κατάμαυρο ράπερ Κάνιε Ουέστ, έκανε τέσσερα παιδιά μαζί του, και αυτός τόλμησε να την απατήσει. Γίνεται; Όλα γίνονται. Και να την κερατώσει με κάποιο μπάζο. Αδύνατον να είναι καλύτερη της Κιμ.

Πώς να αντέξει τέτοια προσβολή η 41χρονη Κίμ Καρντάσιαν; Γιατί, όχι! Αν κάνει τα στραβά μάτια θα δείξει παγκόσμια πως είναι αληθινή γυναίκα, όχι ένα τηλεοπτικό κατασκεύασμα, ένας πλαστικός άνθρωπος. Αν συγχωρήσει τον εκατομμυριούχο Κάνιε Ουέστ θα αποδείξει ότι υπεράνω όλων είναι η οικογένεια, τα παιδιά, όχι ο προσωπικός βεντετίστικος εγωισμός της.

……………………………………………………….

Στον ΠΑΟΚ απαγορεύονται οι πανηγυρισμοί, διάβασε apodytiriakias.gr


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021, 11:01


Zougla.gr