ΕΧΑΣΕ τη ΜΑΧΗ για τη ΖΩΗ ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΦΕΤΩΝ Γ. ΤΣΙΡΩΝΗΣ – ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ σε ΚΩΜΑ ΜΕΤΑ τον ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ του

Είχε υποστεί θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό του με AstraZeneca

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 60 ετών ο Εισαγγελέας Εφετών Πάτρας, Γιώργος Τσιρώνης, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες είχε πέσει σε κώμα μετά τον εμβολιασμό του με AstraZeneca. 

Ο Γ.Τσιρώνης, σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετώπιζε έναν πραγματικό Γολγοθά μετά τον εμβολιασμό του κατά του κορωνοϊού. Ο εκλιπών είχε κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca πριν από το Πάσχα. 

Εν συνεχεία σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες υπέστη θρόμβωση και έπεσε σε κώμα. Νοσηλευόταν μέχρι σήμερα σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Πάτρας. Για το περιστατικό είχε εκδοθεί κίτρινη κάρτα προκειμένου να διερευνηθεί.

Ο εκλιπών ήταν ένας αξιοσέβαστος εισαγγελικός λειτουργός, με ήθος και συνέπεια, ενώ λάτρευε την ποίηση και είχε εκδώσει ποιητικές συλλογές.

Βαρύ το πένθος για τη σύζυγό του Τασία, τον γιο του Ανδρέα και τον πατέρα του, τα αδέλφια του, συγγενείς και φίλους. Η αναγγελία του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στον νομικό κόσμο της Πάτρας. Εισαγγελικοί και δικαστικοί λειτουργοί, δικηγόροι και δικαστικοί υπάλληλοι είχαν μόνο καλά λόγια να πουν για τον εκλιπόντα.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Τετάρτη στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου Πατρών και η ταφή του θα γίνει στο κοιμητήριο στο Βραχναιϊκων.