ΔΕΘ: «ΠΛΗΘΩΡΙΚΗ» η ΠΑΡΟΥΣΙΑ των ΜΜΕ του ΜΑΡΙΝΑΚΗ

Εντυπωσιακή παρουσία στην ΔΕΘ είχε ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος συνοδευόταν από μία κουστωδία συνεργατών του στα Μέσα Ενημέρωσης μεταξύ των οποίων ο εκδότης των Παραπολιτικών, Γιάννης Κουρτάκης, και δημοσιογράφοι του συγκροτήματος.

Οι περισσότεροι υπουργοί πάντως πέρασαν για να υποβάλλουν τα σέβη τους. Ξεχώρισε ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος έδειχνε περισσότερο σαν μέλος της ακολουθίας, δεύτερος βέβαια μετά τον Γιάννη Κουρτάκη. Ο Θανάσης Πλεύρης κρατήθηκε σε απόσταση. Μην καρφωνόμαστε κι όλα, μόλις ανέλαβε το υπουργείο…

Τα Μέσα Ενημέρωσης του κ. Μαρινάκη είχαν παρουσία με δικά τους περίπτερα στην ΔΕΘ. Το ένα ήταν των Παραπολιτικών, που είχε στήσει και στούντιο για το ραδιόφωνο από όπου έβγαζε ζωντανές εκπομπές.

Από το οποίο παρέλασαν οι περισσότεροι υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ -με πρώτο τον Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα- για εγκάρδιες συνομιλίες και χειραψίες με τον εκδότη και τους δημοσιογράφους.

Και φυσικά τις απαραίτητες σέλφι. Το δεύτερο περίπτερο ήταν του Οικονομικού Ταχυδρόμου. Είχε μικρότερη κίνηση. Βλέπετε, η οικονομική ιστοσελίδα δεν κάνει κουτσομπολίστικα παραπολιτικά που ενδιαφέρουν τους βουλευτές.

Τα Μέσα του ομίλου πάντως δεν έμειναν παραπονεμένα από τον κ. Μητσοτάκη.

Τα Νέα, το Βήμα, το Mega, τα Παραπολιτικά, πήραν όλα ερωτήσεις στην συνέντευξη Τύπου. Μαλακές βέβαια. Όχι σαν κάτι άλλους που θέλουν να κάνουν σκληρές ερωτήσεις και ακόμη περιμένουν…