Μετέφερε παράνομα μετανάστες στον χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 3 Αυγούστου 2021, 10:24

Μέσα στο αυτοκίνητό του και συγκεκριμένα στο χώρο αποσκευών, ένας άντρας 22 ετών, μετέφερε παράνομα δύο μετανάστες όπως διαπίστωσαν αστυνομικοί έπειτα από καταδίωξη χθες το μεσημέρι, στην Εγνατία Οδό, στο ύψος των Κερδυλλίων.

Ο νεαρός οδηγός, Ιρακινής υπηκοότητας επιχείρησε να διαφύγει τον αστυνομικό έλεγχο και ανέπτυξε ταχύτητα. Έπειτα από καταδίωξη, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης ακινητοποίησαν το όχημα και συνέλαβαν τον 22χρονο οδηγό. Ο φερόμενος ως δράστης, μάλιστα, προσπάθησε να διαφύγει πεζός και προέβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψή του. Στο χώρο των αποσκευών του οχήματος βρέθηκαν δύο μετανάστες, υπήκοοι Μαρόκου, οι οποίοι δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Άλλοι δύο από το Ιράν, ηλικίας 35 και 42 ετών αντίστοιχα, συνελήφθησαν χθες για παράνομη μεταφορά μεταναστών, στην Παλαιά Εθνική Οδό Κερδυλλίων-Ασπροβάλτας. Σύμφωνα με την αστυνομία, σε έλεγχο που έγινε σε όχημα με οδηγό τον 42χρονο και συνοδηγό τον 35χρονο, βρέθηκαν στο εσωτερικό του δύο μετανάστες, συριακής υπηκοότητας, οι οποίοι δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα. Ο 35χρονος συνελήφθη παρά την προσπάθεια του να διαφύγει πεζός και τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 3 Αυγούστου 2021, 10:26


Zougla.gr