Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε το διαζύγιο με τον Λιονέλ Μέσι


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 5 Αυγούστου 2021, 20:56

Μία είδηση-«βόμβα» έσκασε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο το βράδυ της Πέμπτης, καθώς ο Λιονέλ Μέσι αποχωρεί από το σπίτι του. Φεύγει από την Μπαρτσελόνα, της οποίας αποτελεί τη ζωντανή της ιστορία.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα της Βαρκελώνης ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με τον Αργεντινό αστέρα, επιβεβαιώνοντας πλήρως το αποκλειστικό δημοσίευμα της «Marca», το οποίο μας είχε προϊδεάσει αυτήν την εξέλιξη.

Στη σχετική τους ανακοίνωση οι «μπλαουγκράνα» αναφέρουν ότι αρχικά υπήρχε συμφωνία με τον Λιονέλ Μέσι για την ανανέωση του συμβολαίου του, ωστόσο αυτό δεν θα συμβεί για οικονομικούς και άλλους λόγους!

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση των «μπλαουγκράνα»:

«Παρά την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ της Μπαρτσελόνα και του Μέσι και με σαφή πρόθεση και των δύο μερών να υπογράψουν νέο συμβόλαιο την Πέμπτη, δεν θα είναι δυνατή η επισημοποίηση λόγω οικονομικών και διαρθρωτικών εμποδίων των κανονισμών της ισπανικής Λίγκας.

Αντιμέτωπος με αυτήν την κατάσταση, ο Λιονέλ Μέσι δεν θα παραμείνει στην Μπαρτσελόνα. Και οι δύο πλευρές λυπούνται βαθιά που τελικά οι επιθυμίες τόσο του παίκτη όσο και του συλλόγου δεν μπορούν να εκπληρωθούν.

Η Μπάρτσα θα ήθελε να ευχαριστήσει τον παίκτη για τη συμβολή του στην επέκταση του θεσμού και του εύχεται ό, τι καλύτερο στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 5 Αυγούστου 2021, 21:14
Zougla.gr