Ε ΡΕ ΚΑΤΑΝΤΙΑ!! ΤΗΝ «ΕΠΕΣΑΝ» ΟΛΟΙ στον ΜΠΕΟ! ΑΠΟ τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ και τον ΠΕΙΡΑΙΑ, μέχρι…, για τα 1.500 ευρώ του ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ!

ΟΠΟΙΑ ΝΤΡΟΠΗ! ΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ 2004, ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΕΠΙ 18 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ (ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΕΡΜΟΣ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ ΟΛΟΙ, ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΗΣ), Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ 2004 ΚΑΙ ΦΘΑΣΑΜΕ ΣΤΟ 2021 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ, ΤΟ ΒΟΛΙΩΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΒΑΖΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ, ΑΛΛΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΑΝΤΣΑΒΟΛΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΤΟΝ ΜΠΕΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ, ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ.

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ Η ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ, ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ Η ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΠΕΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ – ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ 1.500 ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ 1.500, ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΩΝ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΣΕΙΣ, ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, Ο ΜΠΕΟΣ ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ -ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΙΩΤΙΚΟ ΛΑΟ- ΛΕΜΕ, ΑΝ ΣΙΧΑΘΕΙ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΜΠΕΟΣ ΘΑ ΞΕΠΡΟΒΑΛΕΙ.