Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!!! «ΡΟΥΚΕΤΕΣ» και ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΝΑΣΙΚΑ μέσω Α. ΚΟΥΜΙΩΤΗ για ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με ΕΤΒΑ: «ΕΠΙ ΤΡΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ μετά από 15 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΛΥΣΗ – ΤΟ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ ΑΠΟΚΤΑ και τη ΔΙΚΗ του ΒΙΠΕ»

ΗΧΗΤΙΚΟ: «Όποιος μας φέρει επενδύσεις και ανάπτυξη, θα είναι και το αγαπημένο παιδί του Δήμου Ρήγα Φεραίου…»

Για τοποθετήσεις χωρίς υπόβαθρο, που ακούστηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα σχετικά με την αξιοποίηση της περιουσίας του Δήμου Ρήγα Φεραίου μέσω της δημιουργίας επιχειρηματικού ή και εμπορευματικού πάρκου, μίλησε το πρωινό της Δευτέρας στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Αντώνη Κουμιώτη, ο δήμαρχος Δημήτρης Νασίκας, στον απόηχο της οριστικοποίησης της συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και της ΕΤΒΑ Α.Ε. για την εκπόνηση μελέτης σκοπιμότητας, η οποία επετεύχθη την Πέμπτη στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών, κ. Χρήστου Τριαντόπουλου, ενώ αποκάλυψε και την μετατροπή της Β’ ΒΙΠΕ Βόλου σε ΒΙΠΕ Βελεστίνου το επόμενο χρονικό διάστημα.

Όπως τόνισε ο κ. Νασίκας, είναι ένα θέμα το οποίο απασχολεί τον Δήμο εδώ και 15 χρόνια και για πρώτη φορά, επί Τριαντόπουλου, φτάνει στο Δημοτικό Συμβούλιο μια ολοκληρωμένη πρόταση που εξελίσσεται, η οποία μάλιστα δεν θα επιβαρύνει τον Δήμο ούτε κατά 1 ευρώ.

ΑΚΟΥΣΤΕ ολόκληρη τη συνέντευξη στο Radio Marconi 96,1 F.M.: