ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΡΟΚΩΣΤΑΣ: ΑΝΤΕ και ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑ! (ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ)

Να μας ζήσουν! να μας ζήσουν! και καλούς πολιτικούς απογόνους!

Φίλες και φίλοι εμβολιασμένοι  και ανεμβολίαστοι. 

Οπως διαφαίνεται κάθε μέρα και πιο αισθητά το μακροχρόνιο νεοφιλελεύθερο πολιτικό ειδύλλιο ανάμεσα στα δύο καλά παιδιά των Βρυξελλών Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ θα λάβει (απ’) αίσιο τέλος, θα συνάψουν δηλαδή πολιτικό σύμφωνο συμβίωσης τουτέστιν έσονται οι δύο εις σάρκα μίαν.
Κουμπάροι τα οικεία ΜΜΕ τα οποία τυπώνουν καθημερινά τα προσκλητήρια του γάμου και με γλαφυρό τρόπο περιγράφουν τους προεόρτιους εορτασμούς του γάμου, όπου τα εκατοντάδες γιορταστικά  βεγγαλικά κατέκαψαν το πολιτικό ερωτικό τους κορμί αλλά και όλη την Ελλάδα από άκρη σε άκρη, στην Αττική, την Εύβοια, στο Μάτι, στη Μακεδονία, στην Πελοπόννησο και παντού! Μόνο σαμπάνιες δεν άνοιξαν στις παραλίες που βρισκόταν.
Στο  bachelor party ασφαλώς θα παραβρεθεί όλο το πολιτικό συρφετολοϊ, όλα τα πολιτικά σαπρόφυτα προκειμένου να διεκδικήσουν κάποιο ρόλο στον μελλοντικό βίο των μελλονύμφων.
Το έργο το έχουμε ξαναδεί όπου με την μάσκα των οικουμενικών και εθνοσωτήριων κυβερνήσεων μας έπεισαν ότι θέλησαν να μας σώσουν και μάς χαντακώσουν! (ποιός θα μας σώσει όμως από αυτούς που θέλουν να μας σώσουν;)
Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του μεγάλου πολιτικού ανδρός Λεβέντη ο οποίος ορμώμενος από τον διακαή του πόθο να βρεθεί στην εξουσία τάδε έφη:
Η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ, το ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, το ΛΑΟΣ η ΔΗΜΑΡ καθώς και οι αρχηγοί τους ΓΑΠ (Τζέφρυ), Καραμανλής, Σαμαράς, Βενιζέλος, Καρατζαφέρης, Κουβέλης, Τσίπρας, Καμμένος και άλλοι που μας κυβέρνησαν είναι λαμόγια, απάτριδες, προδότες, κατάκλεψαν και ξεπούλησαν την Ελλάδα αλλά όμως όταν όλοι ενωθούμε (όλο το πολιτικό συρφετολοϊ, κλέφτες και απατεώνες) σε μία οικουμενική κυβέρνηση θα σώσουμε την πατρίδα!
Ασφαλώς δεν είναι απορίας άξια  η δήλωση αυτή γιατί όταν το άλλας μωρανθεί  μακακίες θα μας πεί.
Θα πρέπει όμως να είμαστε δίκαιοι να ομολογήσουμε ότι οι μελλόνυμφοι ο Αλέξης (πώς του παν καλέ τα μπλε!) και ο Κούλης (πως του παν καλέ τα ρόζ) είναι ένα πολύ – πολύ ταιριαστό ζευγάρι!
Εχουν τα ίδια γούστα και τα ίδια χόμπυ:
Αγαπούν και οι δύο παράφορα το ψέμμα ορκισμένοι να μην πουν ποτέ αλήθεια και κάπου μπερδεύουν το όχι με το ναί!
Αγαπούν και οι δύο παράφορα τη Μακεδονία μας γι’αυτό και  επεδίωξαν να την  αποκόψουν από τον κορμό της  μητέρας πατρίδας για να ζήσει ελεύθερη και ωραία!
Αγαπούν και οι δύο παράφορα τους λαθροεποίκους για αυτό είναι αρεστοί στα αφεντικά τους που επιδιώκουν οσονούπω ένα τεράστιο κύμα Αφγανών.
Αγαπούν και οι δύο παράφορα τους ΛΟΑΤΚΙ για αυτό μετέχουν στην Εθνική στρατηγική για την ισότητα τους.
Εχουν τα ίδια χόμπυ τους αρέσει η τέχνη του ηθοποιού
Τους αρέσει να παίζουν τον Καραγκιόζη εντός και εκτός Βουλής συνοδεία χατζηαβάτη (Άδωνις- Πολάκης)
Τους αρέσει η πυρόσβεση (άνευ σχολίων)
Τους αρέσει το άθλημα της οσφυοκαμψίας!
Εχουν εκλεκτικό ερωτικό γούστο τους αρέσουν παράφορα οι  ομορφονιές Μέρκελ και Λαγκάρντ.
Τους αρέσει ο ναρκισσισμός και η εξουσία και τρελαίνονται να είναι ντήλερ των πολυεθνικών.
Φίλες και φίλοι εμβολιασμένοι και αμβολίαστοι, το παιχνίδι Κούλη -Αλέξη είναι σικέ κατ’εντολήν των αφεντικών, πρόκειται εμφανώς για προτηγανισμένες πολιτικές πατάτες  Made in USA ή αν θέλετε είναι το νεοταξικό πολιτικό μοντελάκι που θα φορεθεί προσεχώς στην Ευρωπαϊκή Ένωση και όχι μόνο, είναι απαίτηση της απάνθρωπης  παγκοσμιοποίησης.
Για ένα λόγο παραπάνω ότι τώρα πια απευθύνονται σε πολυπολιτισμικές κοινωνίες και θα πρέπει να ικανοποιούνται όλα τα γούστα των ψηφοφόρων γι’αυτό απαιτείται τα ράφια των πολιτικών σούπερ μάρκετς να περιέχουν όλα τα πολιτικά ψώνια στη συσκευασία του ενός, έτσι λοιπόν αν και τώρα ό πιό μπουμπούνας ό πιό παλαβός οπαδός ψηφοφόρος δεν αντιληφθεί ότι δεκαετίες τώρα μας δουλεύουν ψιλό γαζί και μας ταΐζουν σανό τότε χαιρετισμούς στον Πλάτανο και Νικολό καρτέρει!
Βελεστίνο Αύγουστος 2021 Γιάννης Γεροκώστας