ΞΕΦΥΓΕ η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ με ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ: ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ την ΑΥΡΑ της ΕΛ.ΑΣ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ των ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΚΑΤΑ του ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ…!!!

Ένταση και επεισόδια στην «καρδιά» της Αθήνας, στο Σύνταγμα, όπου και σήμερα, Τετάρτη 21.07.2021, έγινε νέα συγκέντρωση κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού.

Χιλιάδες πολιτών συγκεντρώθηκαν για ακόμη μια φορά με ελληνικές σημαίες, πλακάτ και συνθήματα περί «Χούντας», ελευθερίας και δικαιωμάτων, με την ένταση ωστόσο αυτή τη φορά να ανεβαίνει κατακόρυφα με αστυνομικές δυνάμεις να επεμβαίνουν. Έγιναν ρίψεις νερού με τις «Αύρες» της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ χρησιμοποιήθηκαν και δακρυγόνα ώστε να απομακρυνθούν από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Οι συγκεντρωμένοι απομακρύνθηκαν από την πάνω μεριά της πλατείας Συντάγματος προς… την κάτω, με την ένταση να μεταφέρεται και εκεί. Στα στενά γύρω από την Ερμού σημειώθηκε… κυνηγητό μεταξύ των αστυνομικών και των διαδηλωτών, με την χρήση χημικών και τις ρίψεις νερού να είναι συνεχείς, ενώ δεν έλειψαν και οι τραυματισμοί πολιτών.