ΒΟΛΟΣ… ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΟΝΤΑ!! Ο ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΠΕΣΕ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ την ΕΙΚΟΝΑ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ

Σοκ προκαλεί στον Βόλο η αυτοκτονία του Φίλιππου Κόντα, ο οποίος είναι παντρεμένος με δικηγόρο και έχει ένα ανήλικο παιδί.

Ο άτυχος άνδρας, στις 20.55 το βράδυ ανέβηκε στην ταράτσα της πολυκατοικίας που διέμενε, επί της οδού Τσοποτού και έπεσε στο κενό από την πλευρά του ακαλύπτου.

Αμέσως γείτονες και συγκάτοικοι στο συγκρότημα αντιλήφθηκαν τον θόρυβο και έτρεξαν να δουν τι συνέβη.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο 46χρονος βρέθηκε μαζί με την εικόνα της Παναγίας δίπλα του, την οποία κρατούσε κατά τη διάρκεια του απονενοημένου διαβήματός του.

Ο 46χρονος δεν άφησε κάποιο ιδιόχειρο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους θανάτου του.

Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου λαμβάνει καταθέσεις για το τι ακριβώς έχει συμβεί. Εχει αποδώσει τον θάνατό του σε αυτοκτονία. Στο πλαίσιο της προανάκρισης παρήγγειλε τη διενέργεια – νεκροτομής.

Όλοι μιλούν για έναν εξαιρετικό άνθρωπο, ευτυχισμένο οικογενειάρχη, ο οποίος ήταν παντρεμένος με γνωστή δικηγόρο του Βόλου και είχαν ένα παιδί. Άνθρωπος δραστήριος με αγάπη για τα αθλήματα και τα ταξίδια.

Τελείωσε τις σπουδές του στο Τμήμα Νομικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και επέστρεψε στον Βόλο, όπου άνοιξε το δικό του συμβολαιογραφικό γραφείο στο κέντρο της πόλης.

Ήταν πιστοποιημένος ως Υπηρεσία μιας Στάσης για την Ίδρυση Κεφαλαιουχικών Εταιριών (ΑΕ και ΕΠΕ).

Θρήνος και στο facebook

Στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, οι διαδικτυακοί του φίλοι τον αποχαιρετούν με ένα τεράστιο “γιατί”.

Α ρε μπαγάσα… Καλό σου ταξίδι..

Κρίμα αγόρι μου γλυκό. Ησουν τόσο καλός, ήρεμος, εξαίρετος συνάδελφος. Καλό παράδεισο. Θα σε θυμάμαι πάντα με αγάπη. Καλό κουράγιο στην οικογένειά σου

Κρατάω την εικόνα ενός αγαπητού συναδέλφου που ξεχώριζε. Που έλαμπε από χαρά δίπλα στη γυναίκα που αγαπούσε, όταν τον συναντήσαμε στην Αθήνα για πρώτη φορά. Συγκλονισμένη, σοκαρισμένη και μουδιασμένη στο άκουσμα της θλιβερής είδησης. Δύναμη και κουράγιο στους δικούς σου ανθρώπους…

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Εξαιρετικός ως άνθρωπος και ως επαγγελματίας

Δεν υπάρχουν λόγια. Κουράγιο στην οικογένεια

Δεν μπορώ απλά να το πιστέψω… Γιατί βρε αγαπημένε μας συνάδελφε;; Φιλ μου θα σε θυμάμαι πάντα με πολλή αγάπη. Καλό ταξίδι….κουράγιο στη Στεφανία και στο Λευτεράκη . Δεν υπάρχουν λόγια.

Ένα μεγάλο και πικρό ΓΙΑΤΙ;;; Καλό ταξίδι Φίλιππε…..

Από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα. Ένα γιατί με βασανίζει. Καλό παράδεισο

Φιλ μου δεν έπρεπε, αχ ρε Φιλ δεν έπρεπε…. Εχουμε συγκλονιστεί όλοι… Να ξέρεις ότι θα μας λείψεις καλέ μου φίλε…. Θα μας λείψεις πολύ …. Με κόμπο στο λαιμό σου εύχομαι καλό σου ταξίδι …. Στέφη μου τα πιο θερμά συλλυπητήρια….. Καλό κουράγιο

Μόνο σιωπή και περισυλλογή!!! Δεν έχω λόγια για ένα τόσο εξαίρετο συνάδελφο… Γλυκέ μου φίλε… Μας πίκρανες πολύ!!