ΟΛΕΣ οι “ΧΟΝΤΡΟΚΕΦΑΛΕΣ” της ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΣΑΝ με τον ΔΟΛΟΦΟΝΟ και “ΠΟΥΛΑΓΑΝ” ΜΠΟΥΤΙ και ΒΥΖΙ. ΜΗΠΩΣ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ τα ΝΟΥΜΕΡΑ – ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ- και την ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ τους

Η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή της ότι προσπάθησε και εκείνη να επικοινωνήσει με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, που ομολόγησε τη δολοφονία της γυναίκας του.

Όπως ανέφερε μάλιστα, ποτέ δεν μίλησαν στο τηλέφωνο παρά μόνο με μηνύματα.

«Θα σας πω τώρα τη δική μου προσωπική επικοινωνία. Εγώ επικοινώνησα μαζί του όπως και πολλοί συνάδελφοι και συντάκτες για να έχουν μια εικόνα.

Όταν μάλιστα έκανα μια ανάρτηση στα social media όταν έγινε η ομολογία του και συγκλονίστηκα, μου έλεγαν “μα καλά τον ακολουθείς στα social media;”.

Προφανώς και δημοσιογραφικά θέλω αν αναρτηθεί κάτι να το ξέρω, με ενδιαφέρει η υπόθεση και το ότι μίλησα μαζί του έχει να κάνει μόνο με τη δημοσιογραφική αγωνία για την υπόθεση.

Εγώ έτσι το αντιμετωπίζω. Δεν είμαστε δελτίο Ειδήσεων εδώ,.

Προσπαθούμε να το προσεγγίσουμε κοινωνικά και δεν έχουμε και την ψυχραιμία να το αντιμετωπίσουμε», ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Και συνέχισε: «Ήθελα να έχω μια προσωπική επικοινωνία μαζί του για να έχω μια αίσθηση και να καταλάβω την ψυχολογία του.

Όπως είπε και η Αγγελική Νικολούλη, ο Μπάμπης δεν μιλούσε σε κανέναν στο τηλέφωνο. Όταν του έστελνες μήνυμα απαντούσε.

Στα μηνύματα περιγράφει συναισθήματα. Ίσως γι’ αυτό δεν ήθελε να μιλήσει, να εμφανιστεί σε κάποια κάμερα, γιατί ήταν δύσκολο να προσποιηθεί.

Στη δική μας επικοινωνία μου έλεγε πόσο καταρρακωμένος είναι και ότι ήθελε να τους πιάσουν. Αυτή ήταν η μόνη του αγωνία.

Του είπα κι εγώ ότι δεν θέλουμε να μιλήσουμε για την υπόθεση γιατί τέθηκε αυτό το θέμα, του είπα ότι ήθελα τη δική του προσωπική πλευρά.

Πώς βιώνει αυτήν την κατάσταση με τον χαμό της γυναίκας του. Μου είπε ότι είναι καταρρακωμένος, με ευχαρίστησε για τη στήριξη και την ευγένειά μου στο προηγούμενο μήνυμά μου.

Μου είπε ότι του είναι πολύ δύσκολο να μιλήσει σε προσωπικό επίπεδο αυτήν τη στιγμή.

Μου είπε ότι όλα είναι πολύ νωπά, ότι δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και ότι ελπίζει να τους βρουν και να τους πιάσουν.

Όταν τους βρουν και περάσει λίγος καιρός ευελπιστεί ότι θα καταφέρει να ηρεμήσει, να είναι καλύτερα και τότε ίσως παραχωρήσει μια συνέντευξη.

Του είπα ότι δεν θέλω να τον πιέσω και πως αν θέλει και off the record να δώσει κάποια πληροφορία για την υπόθεση, να το κάνει.

Με ευχαρίστησε και το τελευταίο μήνυμα που ανταλλάξαμε ήταν στις 7 Ιουνίου».

Και να ήταν μόνο αυτές…
“Βροχή” τα μηνύματα και οι ακόλουθοι στα προφίλ στο διαδίκτυο, του Μπάμπη του Φονιά…
Τι συμβαίνει και θέλουν επικοινωνία με έναν δολοφόνο;;;