ΙΤΑΛΙΑ: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ σε ΣΚΗΝΗ «ΒΑΣΙΚΟΥ ΕΝΣΤΙΚΤΟΥ» – ΣΑΛΟΣ με το «ΚΑΥΤΟ» ΑΤΥΧΗΜΑ

Η εμφάνιση της 60χρονης Paola Ferrari σε εκπομπή για το Euro 2020 ξεσήκωσε θύελλα σχολίων, καθώς το σταυροπόδι θύμισε τη Σάρον Στόουν στην επίμαχη σκηνή από το αλησμόνητο «Βασικό Ένστικτο»

Μεγάλη «μπάλα» παίζει η Πάολα Φεράρι. Η παρουσιάστρια που καλύπτει το Euro 2020 για την ιταλική τηλεόραση έκανε στους τηλεθεατές ένα ιδιαίτερο δώρο.

Σταύρωσε τα πόδια της την ώρα που η κάμερα κατέγραφε και έγινε viral, με τους περισσότερους να μιλούν για μια αναβίωση της διασημότερης σκηνής της ταινίας «Βασικό Ένστικτο» με την Σάρον Στόουν.

Η ίδια φορούσε ένα μακρύ μαύρο φόρεμα και όταν έγινε το ατύχημα, πολλοί υποστήριξαν πως η 60χρονη δεν φορούσε καν εσώρουχο, ωστόσο το αρνείται απαντώντας πως προτιμάει «την υγεία και την υγιεινή».

«Έγινε viral, χρησιμοποιούν περισσότερο το VAR γι’ αυτό το περιστατικό παρά για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Συνέβη, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό», είπε η Πάολα.

Μάλιστα, κάποιοι υποστήριξαν ότι διακρίνεται και ένα τατουάζ πεταλούδας, με την παρουσιάστρια να το αρνείται και αυτό, λέγοντας:

«Μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως δεν έχω τατουάζ πεταλούδας, δεν πετάω τόσο ψηλά».