ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΡΟΚΩΣΤΑΣ – SOS: ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ τα ΣΠΙΤΙΑ μας

     “Ανθρωπος τελειωθείς βέλτιστον των ζώων, χωρισθέν δε νόμου και δίκης, χείριστον πάντων .”
Ερμηνεία : “Ο άνθρωπος όταν τελειωθεί, γίνεται το άριστο εκ των πλασμάτων , αν όμως απομακρυνθεί από τόν νόμο και την δικαιοσύνη, γίνεται το χειρότερο απ’ όλα .”
Πλάτων 427-347 π.χ φιλόσοφος 

Οι κυβερνώντες και οι συνειδητά  ομονοούντες της αντιπολίτευσης καταπατούν βάναυσα το Σύνταγμα, απομακρύνθηκαν από το νόμο και την δικαιοσύνη γενόμενοι  χειρότεροι των ζώων,γενόμενοι  απάνθρωποι κατά τον Πλάτωνα.
Το Σύνταγμα της Ελλάδας άρθρο 21 παράγραφος 4 αναφέρει:
“Η  απόκτηση κατοικίας από αυτούς που την στερούνται ή που στεγάζονται ανεπαρκώς αποτελεί αντικείμενο ειδικής φροντίδας του κράτους.”
Έρχονται λοιπόν οι  απάνθρωποι και στην πράξη επί της ουσίας ερμηνεύουν το άρθρο 21 παράγραφος 4 ως εξής:
“Η κατοχή πρώτης κατοικίας δεν αποτελεί αδιαπραγμάτευτο θεμελιώδες αγαθό της ανθρώπινης κοινωνίας, είναι για αυτούς ελληνική κουλτούρα! και έτσι αποτελεί αντικείμενο ειδικής φροντίδας του κράτους ώστε να την κατάσχουν!!!
Δεν γνωρίζουν οι απάνθρωποι ότι η τροφή, η ένδυση, η πρώτη κατοικία είναι εκ του ουκ άνευ αδιαπραγμάτευτα θεμελιώδη αγαθά μιας ανθρώπινης κοινωνίας;
Η τροφή δεν αντικαθίσταται με τους κάδους  απορριμμάτων, η πρώτη κατοικία δεν πρέπει να φορολογείται με δεκάδες  φόρων, δεν πρέπει να κατάσχεται, δεν βγαίνει σε πλειστηριασμό για οποιονδήποτε λόγο, δεν αντικαθίσταται με παγκάκια, με χαρτόκουτες, με την ασκεπή  κατοικία των αδέσποτων σκύλων, δεν νοείται ανθρώπινη κοινωνία όταν κατάσχεται η πρώτη κατοικία.
Η κερκόπορτα της ανθρώπινης κοινωνίας άνοιξε από τους προδότες κατά τον Θουκυδίδη και θεμελιώδη αυτονόητα διαχρονικά χαρακτηριστικά της κοινωνίας καταλύονται, δηλαδή ο άνθρωπος που εννοείται το ανώτερο πνευματικό ον επί της γης καταργεί τον άνθρωπο!!!
“Ουδέν  ανθρώπου δεινότερον πέλει.” ερμηνεία: “Τίποτα δεν είναι πιο τρομερό από τον άνθρωπο.” Σοφοκλής: Αντιγόνη 332 333.
Εν ονόματι του πτωχευτικού κώδικα, των κόκκινων δανείων και της καθολικής θεωρίας περί μπαταχτσήδων, βάζουν χέρι στην πρώτη κατοικία καταπατώντας βάναυσα τα ανθρώπινα δικαιώματα, παριστάνοντας τους ανήξερους ότι οι ίδιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί, ότι με την ενσυνείδητη απάνθρωπη πολιτική τους αποτελούν την μήτρα που γεννά τους λεγόμενους μπαταχτσήδες.
Χρησιμοποιούν εκ του πονηρού προπαγανδιστικές μεθοδεύσεις προκειμένου να πείσουν το λαό ότι είναι πολύ φυσιολογικό να βρεθεί μία οικογένεια στο δρόμο παρεούλα με τα αδέσποτα, ότι είναι πολύ φυσιολογικό και ρομαντικό να είσαι άστεγος!
Γι’ αυτό λοιπόν ο Κούλης ο ηθοποιός εγκατέλειψε για λίγο το διαμερισματάκι των 800 τετραγωνικών και με αθλητική περιβολή ως… άστεγος ενσωματώθηκε με τους ομοίους του, για να παίξει μπάλα με την ομάδα των αστέγων!
Ουαί υμίν Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές.
 Άξιον απορίας είναι ότι ουδείς πολίτης, πολιτικός, νομικός, δικαστικός, κανένας σύλλογος ή πολιτικός φορέας δεν κατέθεσε μήνυση για παραβίαση του συντάγματος για να αποδειχθεί περίτρανα ότι είναι παράνομη η κατάσχεση της πρώτης κατοικίας…σούτ ο λαός κοιμάται!
Σουτ , σουτ η δικαιοσύνη κοιμάται!
Ο λαός ευρισκόμενος μόνιμα διασωληνωμένος στην εντατική του καναπέ, σε  πλήρη αγωνιστική καταστολή μηρυκάζει φράσεις όπως:
Μά τί θα τα κάνουν τόσα σπίτια αν  μας τα πάρουν; ή εγώ δεν χρωστάω ευρώ είναι δυνατόν να μου πάρουν το σπίτι; ή αφού είναι μπαταχτσήδες, καλά παθαίνουν .
Δεν κατανοούν δυστυχώς ότι οι Έλληνες είναι εν δυνάμει μπαταχτσήδες και είναι θέμα χρόνου να βρεθούν στην θέση εκείνων των κόκκινων δανείων.
Με την υπερφορολόγηση των αγροτών, των κτηνοτρόφων, των μικρομεσαίων την αστείρευτη μείωση μισθών και συντάξεων, οι μάνατζερς των πολυεθνικών εκάστοτε κυβερνώντες, εμμέσως πλην σαφώς, στοχευμένα ξεπουλούν τα σπίτια και τα χωράφια μας στα αφεντικά τους ολιγάρχες, δημιουργώντας έτσι μέσω fans τα ολιγαρχικά κολχόζ κατά το πρότυπο-πρόπλασμα των αριστερών κολχόζ των ..συντρόφων μας,… είπες κάτι Αλέξη;
Φίλες και φίλοι ο αγώνας πάλης μεταξύ των απάνθρωπων δυναστών και λαού  βρίσκεται λίγο πρό τού τέλους, ποιος από τους δύο θα πετύχει το τελικό νοκ-άουτ;
Εγώ προσωπικά θεωρώ υποχρέωση μου και καθήκον μου στα δύσκολα να ζητώ την γνώμη του συμπατριώτη μου Ρήγα Βελεστινλή.
“Οταν η Διοίκησις βιάζει, αθετεί, καταφρονεί τα δίκαια του λαού και δεν εισακούει τα παράπονά του, το να κάμη ο λαός ή κάθε μέρος του λαού επανάστασιν, να αρπάξη τα άρματα και να τιμωρήση τους τυράννους του, είναι πλέον ιερόν από όλα τα δίκαια του και το πλέον απαραίτητον από όλα τα χρέη του.”
Άρθρο 35 τα (Δίκαια του Ανθρώπου ) του Ρήγα Βελεστινλή.
Βελεστίνο Ιούνης 2021 
Γιάννης  Γεροκώστας