ΠΗΛΙΟ… ΕΙΝΑΙ DOCUMENTO! ΠΟΥΛΗΣΑΝ σε ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΡΟΒΑΤΙΝΕΣ σαν ΚΑΤΣΙΚΕΣ TOGGENBURG αλλά το ΒΡΑΔΥ τις ΑΡΠΑΞΑΝ από το ΕΛΑΙΟΠΕΡΙΒΟΛΟ του ΔΗΜΑΡΧΟΥ!!

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΠΗΛΙΟΥ… ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΞΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΕ ΦΤΗΝΑ ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΟΤΙ ΤΑ ΖΩΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΞΑΚΟΥΣΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΗΜΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ TOGGENBURG!!

TO ΤΟGGENBURG ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΗ ΚΑΤΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ TOGGENBURG ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΣΤΟ OBERTOGGENBURG. ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΩΣ Η ΠΑΛΙΟΤΕΡΗ, ΓΝΩΣΤΗ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΗ ΦΥΛΗ ΚΑΤΣΙΚΑΣ.

ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΗ Η ΦΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ, ΕΠΙΜΟΝΗ, ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. ΕΛΑΦΡΩΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΛΠΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ.

ΤΑ TOGGENBURGS ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΨΥΧΡΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΗ ΔΟΚΙΜΗ ΛΙΠΑΡΩΝ 3.7%

ΜΕ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΨΗΛΑ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΞΑΚΟΥΣΤΕΣ ΚΑΤΣΙΚΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΕΒΟΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑ ΠΡΙΝΤΖΟΥ ΑΦΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ, ΤΙΣ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΕ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΣΕ. 

ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΚΑΤΣΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΡΟΒΑΤΙΝΕΣ ΠΗΛΙΟΥ.

ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΛΙΓΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΝΟΤΙΟΤΕΡΑ…

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΚΤΙΖΩ ΑΝΩΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩΓΕΙΑ.

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΙ ΧΩΡΙΚΟΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΡΩΪ ΕΙΧΑΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΠΗΔΗΞΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΒΑΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΦΥΓΕΙ-ΦΥΓΕΙ…

ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ…

ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΜΟΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΟΠΟΡΕΥΕΤΑΙ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΗΜΣ…