Ο ΚΙΜΩΝ ΜΠΑΛΛΑΣ στο ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ: ΤΑ ΑΙΧΜΗΡΑ του ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΤΑ τον ΧΩΡΙΣΜΟ του με την ΕΛΕΝΑ ΡΑΠΤΗ

«Εκεί που τα ζώα δεν δαγκώνουν» βρίσκεται ο πρώην σύζυγος της Έλενας Ράπτη. Ο Κίμωνας Μπάλλας απαντά με διφορούμενο και αιχμηρό τρόπο στη δημοσιοποίηση του διαζυγίου του από τη βουλευτή Θεσσαλονίκης, λέγοντας ότι βρίσκεται ήρεμος στις Καρυές του Αγίου Όρους, «εκεί που τα ζώα δεν δαγκώνουν»!

Ο ίδιος, μάλιστα, κοινοποίησε στο facebook την παρουσία του στα ησυχαστήρια του Άθωνα, προσπαθώντας να βρει την ηρεμία του στον «πλανήτη των ανδρών».

Πικραμένος, όπως φαίνεται ξεκάθαρα από τη λεζάντα της ανάρτησής του, ρίχνει εμμέσως πλην σαφώς χολή για κάποιους ανθρώπους που στην έξω ζωή… δαγκώνουν!

Τους χαρακτηρίζει, μάλιστα, ζώα…

Πολύ σκληρή ατάκα, εάν σκεφτεί κανείς ότι γίνεται λίγο μετά τη δημοσιοποίηση του χωρισμού του από μια γυναίκα την οποία όλα δείχνουν ότι ερωτεύτηκε και η οποία τον ερωτεύτηκε.

Ο Κίμωνας Μπάλλας είναι εδώ και λίγο καιρό στο Άγιον Όρος, στις Καρυές, ώστε να απομονωθεί από τον έξω κόσμο.

Ο αστυνομικός, που υπήρξε και προσωπικός φρουρός της Ράπτη, αγαπά (και) ως αγιογράφος τις σπάνιες αγιογραφίες των μοναστηριών!

Είναι, άλλωστε, ιδιαίτερα θρησκευόμενος, όπως και η πρώην -πλέον- σύζυγός του Έλενα Ράπτη, η οποία, μάλιστα, έχει και τον δικό της πνευματικό, στον οποίο εκμυστηρεύεται τα πάντα!