Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!! “ΒΟΜΒΑ” ΥΙΟΥ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ σε ΕΡΝΤΟΓΑΝ για ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ του ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ

Μεγάλη οργή στην Τουρκία με διαδηλώσεις κατά του Ισραήλ

Ο καταιγισμός παλαιστινιακών πυραύλων προς το νότιο Ισραήλ συνεχίζεται αμείωτο, με αποτέλεσμα να χτυπηθεί πολυκατοικία στο Ashkelon και να τραυματιστούν 6 άμαχοι.

Πριν λίγο η ισραηλινή αεροπορία εξαπέλυσε νέες αεροπορικές επιθέσεις στη Γάζα, χτυπώντας την πολυώροφη κατοικία πολέμαρχου της Χαμάς, καθώς και δύο συνοριακές σήραγγες που ετοιμάζονταν από μαχητές, καθώς οι παλαιστινιακές οργανώσεις ρίχνουν δεκάδες πυραύλους προς το Ισραήλ.

Οι μαχητές της Γάζας έριξαν περισσότερους από 200 πυραύλους προς το Ισραήλ.

Πάνω από 700 Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν, συμπεριλαμβανομένων 500 που υποβλήθηκαν σε θεραπεία σε νοσοκομεία.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου προειδοποίησε ότι οι μάχες θα μπορούσαν να «συνεχιστούν για λίγο».

Ο ίδιος ασκεί τα καθήκοντα του πρωθυπουργού για κάποιο διάστημα ακόμη, μετά τις κοινοβουλευτικές εκλογές του Μαρτίου.

Ο Νετανιάχου προσπάθησε και απέτυχε να σχηματίσει κυβέρνηση συνασπισμού με τους σκληροπυρηνικούς συμμάχους του, και το έργο ανατέθηκε στους πολιτικούς αντιπάλους του την περασμένη εβδομάδα.

Ένας από αυτούς τους αντιπάλους είναι ο υπουργός άμυνας του Ισραήλ που επιβλέπει την εκστρατεία της Γάζας.

Δεν είναι σαφές εάν και σε ποιο βαθμό η πολιτική ατμόσφαιρα επηρεάζει στην λήψη στρατιωτικών αποφάσεων, αλλά και τα δύο αντίπαλα πολιτικά στρατόπεδα έχουν εκφράσει ομόφωνα την κοινή απόφαση τους να χτυπήσουν σκληρά τη Χαμάς.

“Βόμβα” για δημιουργία Κουρδιστάν από τον υιό Νετανιάχου με αποδέκτη τον Ερντογάν  

Ο υιός του Μ.Νετανιάχου, Γιερ Νετανιάχου, έδωσε την δική του απάντηση στο κάλεσμα του Προέδρου Ερντογάν προς όλους τους μουσουλμάνους να κτυπήσουν το Ισραήλ.

Ο ίδιος μέσω του λογαριασμού του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέβασε την σημαία του σχεδιασμού κράτους του Κουρδιστάν.

Ο υιός Νετανιάχου άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για τους Τούρκους που παρανομούν εδώ και τόσα χρόνια βασανίζοντας και σκοτώνοντας χιλιάδες Κούρδους που ζητούν 1000 % δικαίως το δικό τους κράτος, το οποίο όπως δείχνουν τα πράγματα έχει ήδη δρομολογηθεί.

Ο Μπάιντεν συγκρούεται ήδη με Τουρκία και  Ιράν για την Μ.Ανατολή, ενώ σε συνδυασμό με δράση σε Συρία και Ιράκ όπου ζουν κουρδικοί πληθυσμοί, πιθανότατα ετοιμάζει ο ίδιος να δώσει σάρκα και οστά στο όνειρο για κουρδική αυτονομία, προκαλώντας πανικό στην Τουρκία που ενδέχεται να χάσει μελλοντικά τα ΝΑ εδάφη της από μια τέτοια κατανομή, επιφέροντας σοβαρές εξελίξεις στο σημερινό τουρκικό κράτος και τα άνομα σχέδια του για προσάρτηση νέων εδαφών σε Συρία και Ιράκ.

Η Τουρκία σύσσωμη καταδικάζει το Ισραήλ

Πέντε πολιτικά κόμματα στο τουρκικό κοινοβούλιο καταδίκασαν τις ισραηλινές επιθέσεις εναντίον Παλαιστινίων στο Τζαμί Al-Aqsa, σε κοινή τους ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση ανέφερε ότι “η βία του Ισραήλ, οι καταπιεστικές πολιτικές και οι απόπειρες παρεμπόδισης της ελευθερίας λατρείας άοπλων πολιτών στην Ιερουσαλήμ, έχουν λάβει μια ανησυχητική διάσταση την παραμονή των μουσουλμανικών εορτών του Ραμαζανιού.

Οι προσπάθειες του Ισραήλ να εκδιώξει βίαια τις παλαιστινιακές οικογένειες από τα σπίτια τους στον οικισμό Sheikh Jarrah και σε άλλες γειτονιές στην Ιερουσαλήμ, είναι απάνθρωπες και παράνομες.

Καλούμε  όλα τα διεθνή ιδρύματα, συμπεριλαμβανομένου του Συμβουλίου Ασφαλείας του Ηνωμένου Βασιλείου και της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, να σταματήσουν τις υπερβολές του Ισραήλ στην Ιερουσαλήμ».

Τώρα οι Τούρκοι πολιτικοί καλούν τον ΟΗΕ, στην περίπτωση της Κύπρου, της Λιβύης όμως κάνουν πως δεν ακούν τις αποφάσεις του οργανισμού.

Το σκηνικό ανάμεσα σε Ισραήλ και Παλαιστινίους είναι εκρηκτικό, αλλά αυτό που βλέπουμε τώρα είναι η αναζωπύρωση της κόντρας Τουρκίας και Ισραήλ

Η Άγκυρα παρουσιάζεται ως “προστάτης” των απανταχού μουσουλμάνων αναφέροντας την λέξη “ Τζιχάντ” κατά του ισραηλινού κράτους, σε μια προσπάθεια να επωφεληθεί τα μέγιστα από την κατάσταση τόσο στην Ιερουσαλήμ όσο και στο εσωτερικό ισραηλινό πολιτικό σκηνικό.

Έχουμε αναφέρει ότι οι Τούρκοι υποφέρουν μέσα-έξω στην χώρα τους και θέλουν να εξάγουν τα προβλήματα τους όπως βρουν για να σωθεί το τουρκικό καθεστώς.