ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!! ΣΤΗΝ «ΣΟΥΙΤΑ» των ΦΥΛΑΚΩΝ ο ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ: ΜΕ ΣΑΜΠΟΥΑΝ και ΚΟΛΩΝΙΕΣ ο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΣ του

Και ειδική διατροφή κάνει στη φυλακή

Ο Μένιος Φουρθιώτης, μεταφέρει την προηγούμενη πολυτελή ζωή του στις φυλακές Κορυδαλλού.

Βρίσκεται στην καλύτερη πτέρυγα και έχει καθημερινά «βασιλικές» απαιτήσεις.

Σύμφωνα με την απολογία του, αρνείται τις κατηγορίες που τον βαρύνουν και αναφέρει ότι οι επιθέσεις στο σπίτι του με καλάνσικοφ και αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό δεν ήταν σχεδιασμένες από τον ίδιο

Ο γνωστός παρουσιαστής προσπαθεί όλες αυτές τις ημέρες να κάνει όσο καλύτερη μπορεί τη διαβίωσή του μέσα στις φυλακές και σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολλά αυτά που ζητά καθημερινά…

Ο Mένιος Φουρθιώτης, βρίσκεται στην ΣΤ΄ πτέρυγα των φυλακών που όχι μόνο είναι η καλύτερη αλλά είναι  και πτέρυγα υψηλής προστασίας.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται μόνος στο κελί του χωρίς την παρουσία άλλων κρατούμενων.

Τρώει το φαγητό του αλεσμένο. Πρόσφατα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της φυλακής, προκειμένου να κάνει ειδικές και συγκεκριμένες εξετάσεις.

Είναι κάτι που ζήτησε ο ίδιος για διεκδικήσει ειδική διατροφή  καθώς όπως είπε έχει περάσει στο παρελθόν νευρική ανορεξία.

Σε δυο ημέρες θα βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων και ανάλογα με αυτά, οι γιατροί θα του δώσουν τη σωστή διατροφή για εκείνον.

Ο Μένιος ζητάει πολλά πράγματα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ανάμεσα σε αυτά ήταν να περάσει στο κελί του κάποια πράγματα που δεν επιτρέπονται.

Συγκεκριμένα ζήτησε κολώνιες, σαμπουάν και κουβέρτες. Άλλο ένα πράγμα που ζητάει επίμονα είναι να μιλάει συνέχεια με τον δικηγόρο του για να κανονίζει τις δουλειές του.