ΔΙΚΑΙΩΣΗ Π.ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ: ΕΧΑΣΕ την ΑΓΩΓΗ η Μ.ΑΡΝΑΟΥΤΗ – «ΔΕΝ ΕΧΩ να ΠΛΗΡΩΣΩ 19.500€ στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»

Πέντε χρόνια πέρασαν από το τροχαίο δυστύχημα, που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη.

Η Μίνα Αρναούτη, η οποία ήταν συνεπιβάτης στο μοιραίο τζιπ, ζητούσε αποζημίωση 960.000 ευρώ, όχι για τα σοβαρά τραύματα στο σώμα της, αλλά για την ψυχή της.

Πιο συγκεκριμένα, διεκδικούσε 240.000 χιλιάδες ευρώ για συκοφαντική δυσφήμηση από κάθε μέλος της οικογένειας Παντελίδη.

Χθές όμως ήρθε η δικαίωση για την οικογένεια του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη, καθώς κέρδισε την αγωγή που είχε καταθέσει κατά της Μίνας Αρναούτη.

Η είδηση έγινε γνωστή από την ίδια, η οποία ανέφερε πως λόγω της αναπηρίας της από το τροχαίο, δεν μπορεί να πληρώσει τα περίπου 11.500 ευρώ που αποφάσισε το δικαστήριο.

Συγκεκριμένα, σε κάθε μέλος της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη, δηλαδή στους γονείς του, Σταύρο και Αθηνά και στα δύο του αδέρφια, Τριαντάφυλλο και Κωνσταντίνο, οφείλει να πληρώσει 2.000 ευρώ.

«Κατόπιν αγωγής της οικογένειας Παντελίδη εναντίον μου, στα δικαστήρια της Μυτιλήνης, με την οποία μου ζητούσαν 84.000 ευρώ συνολικά. Εν τέλει καταδικάστηκα να τους πληρώσω 2.000 ευρώ στον καθένα, πέραν τόκων και δαπανών (περίπου 11.500 ευρώ). Χθες δικαστικός επιμελητής έφερε στην οικία μου στη Μυτιλήνη διαταγή πληρωμής με την οποία μου ζητούν τα ποσά αυτά, τα οποία λόγω της αναπηρίας μου και του τροχαίου δεν έχω να πληρώσω. Εάν δεν τα πληρώσω, έχουν το δικαίωμα να μου κατάσχουν περιουσιακά στοιχεία» έγραψε σε ανάρτησή της η Μίνα Αρναούτη.