ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ με ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ…

Ελενα  Ακρίτα
Ζήτησα συγγνώμη από τον Κώστα Μπακογιάννη και δημόσια και κατ’ ιδίαν. Έπρεπε να το κάνω γιατί ο άνθρωπος είχε δίκιο και είχα άδικο. Τόσο απλά.

Όμως μην γελιόμαστε. Αυτό το νέο… ωστικό κύμα δολοφονίας του χαρακτήρα μου από τον «πετσωμένο» Τύπο, βρήκε μεν πρόσχημα την ανάρτηση, αλλά το πραγματικό κίνητρο του ήταν άλλο.
Κακά τα ψέματα, ενοχλούν τα γραφόμενα ορισμένων δημοσιογράφων. Ενοχλούν οι αποκαλύψεις για τον Λιγνάδη, την Μενδώνη, τον Μητσοτάκη. Για τον τηλεπωλητή και την Κεραμέως. Για την πόζα της Σακελλαρόπουλου στο τείχος – δίπλα στο σημείο όπου μαχαιρώθηκαν τρεις προσφύγισσες.
Ενοχλούν. Πολύ.
Τους χαλάμε τη σούπα. Γιατί την ίδια στιγμή, οι ‘επιλαχόντες της δημοσιογραφίας’ με καριέρες μέτριες έως ασήμαντες, αποθεώνουν υπέρκομψους και ανέμελους εντολείς και γενναιόδωρους σπόνσορες.
Νέοι συνάδελφοι, μην γίνετε σαν αυτούς
Μην γράφετε κείμενα με τοποθέτηση προϊόντος. Όσο κι αν σάς απογοητεύουμε εμείς οι παλιότεροι, να θυμάστε ότι η αληθινή Δημοσιογραφία είναι ένα λειτούργημα που με ήθος και ταπεινότητα υπηρέτησαν Σπουδαίοι και Μεγάλοι. Τους σεβόμαστε, τους τιμούμε κι ακολουθούμε τα βήματά τους.
e-tetradio.gr