ΓΙΑΤΙ ο ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ δεν ΘΕΛΕΙ να ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ; ΑΙΝΙΓΜΑ οι ΔΗΛΩΣΕΙΣ του. ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙ να ΠΕΙ ΟΤΙ…

Φαρμακευτικός επιχειρηματίας δεν θέλει να εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού. Δεν θέλω να μου αλλοιώσουν το DNA μου.

Φοβάται για μία πιθανή παραποίηση του  DNA του ο διευθυντής της μεγαλύτερης φαρμακευτικής εταιρείας τής Ελλάδας VIANEX Δημήτρης Γιαννακόπουλος που ιδρύθηκε από τον πατέρα του.

Σε μία ανάρτηση στο IΝSTAGRAM του, δήλωσε ότι δεν πρόκειται να εμβολιαστεί. Ένα ισχυρό επιχείρημα είναι ο εξαιρετικά μειωμένος χρόνος ανάπτυξης των εμβολίων και οι εξ αυτού προκύπτοντες κίνδυνοι.

Αλλά για μένα έχει κάτι άλλο αποφασιστική σημασία. Πολλοί με ρωτούν αν θα εμβολιαστώ και με ποιο εμβόλιο. Δεν εμβολιάστηκα ούτε πρόκειται να εμβολιαστώ. Δεν φοβάμαι τις παρενέργειες αλλά φοβάμαι να μου αλλοιώσουν τ0 DNA μου.

Σύμφωνα με το περιοδικό TELEPOLIS ανέφερε τα εμβόλια mRNA χωρίς να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις.

Η εταιρεία VIAVEX με 1.000 συνεργάτες είναι ο μεγαλύτερος εργοδότης της Ελλάδας.

Έχει εμπορικές σχέσεις με την Merck, Sanofi και Takeda. Κάνει εξαγωγή φαρμάκων σε 35 χώρες καί στην Γερμανία. Είναι αναγνωρισμένη φαρμακευτικά εταιρεία από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ΠΟΥ.

Στην Ελλάδα γίνονται μεγάλες διαμάχες για τα εμβόλια. Εμβολιασμός ή όχι .

Ο πρώην υφυπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης είχε δημόσια διαμάχη στην ελληνική τηλεόραση με τον πνευμονολόγο Θεόδωρο Βασιλακόπουλο που ζήτησε πολλά προνόμια για τους εμβολιασμένους.

Ο Πολάκης απάντησε ότι αυτό είναι τιμωρία για άτομα που δεν αντέχουν το εμβόλιο.

Σύμφωνα με την TELEPOLIS ο εμβολιασμός είναι αναγκαστικός για την πυροσβεστική και τις υπηρεσίες διάσωσης. Οι εργαζόμενοι είναι αναγκασμένοι να εμβολιαστούν ή αλλιώς παίρνουν τα απολυτήρια.

Δείτε εδώ και τη είδηση από γερμανικό ειδησιογραφικό site.