ΤΣΙΟΔΡΑ… 30 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ + 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ για ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ για τα ΕΠΟΜΕΝΑ 20 που θα ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ σε ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΑ

Σπύρος Καμπιώτης

Πεδίον δόξης λαμπρόν

Ο κύριος εξαφανισμένος Σωτήρης Τσ…, εμφανίστηκε τηλεοπτικώς  να μας διαβεβαιώσει πως οι θρομβώσεις που μπορούν να παρουσιαστούν, μετά τον εμVολιασμό είναι 1 (ενας) προς 100.000, και πως τα “εμVόλια” είναι ασφαλέστατα. Μάλιστα.

Σωστά λοιπόν. Δεν έχω καμία αντίρρηση σε αυτά που λέει, διότι είμαι και καλόπιστος που να πάρει.

Όμως

Είμαι διατεθειμένος -έστω και ως “αρνητής” των συγκεκριμένων εμβολίων- να εμVολιαστώ και μάλιστα δημοσίως, εφόσον αυτά είναι ασφαλέστατα όπως μας…διαβεβαιώνουν οι επιστήμονές μας.

Με τις εξής παραδοχές και προϋποθέσεις όμως.

α) με γραπτή διαβεβαίωση -με ότι επιπτώσεις αυτό συνεπάγεται- από μέρους τους πως δεν θα επέλθει καμία μεταβολή στον γενετικό μου κώδικα όπως μας διαβεβαιώνουν προφορικά (είμαι και σπάνιο είδος προς εξαφάνιση βλέπεις).

Σε περίπτωση που αυτό συμβεί, τότε αναλαμβάνουν πλήρως την ηθική και υλική ευθύνη, με αποζημίωση τουλάχιστον 30 εκατομμυρίων ευρώ + 5 εκατομμύρια για κάθε χρόνο για τα επόμενα 20 που θα διατίθενται σε ορφανοτροφεία.

β) Πριν εμβολιαστώ θα κάνουμε το τεστ, και εφόσον βγω αρνητικός, τότε θα εμβολιαστώ και θα απομονωθώ με φύλαξη (από μέρους σας και από μέρους μου) εντελώς για 40 μέρες.
Αν μέσα σε αυτές τις 40 μέρες, θετικοποιηθώ τότε θα αποζημιωθώ με 1.000.000 ευρώ + 100.000 ευρώ, για κάθε μέρα που θα παραμένω θετικός.

γ) Μετά τον εμβολιασμό και για 14 μήνες τουλάχιστον, αν μου συμβεί οποιοδήποτε παρενέργεια που θα μου προκαλέσει σωματική ζημιά, θα δεχθείτε a priori πως για αυτή θα ευθύνεται το εμβόλιο και η αποζημίωση θα ανέρχεται στα 40 εκ. ευρώ.

δ) Αν μετά τον εμβολιασμό μου και για το επόμενο διάστημα των 22 μηνών και ανεξάρτητα αν μου έχουν καταβληθεί άλλες αποζημιώσεις σε σχέση με τα προαναφερόμενα, αν επέλθει θάνατος, θα αναγνωρίζετε πως αυτός προήλθε από το εμβόλιο και θα αποζημιώσετε την οικογένειά μου με το ποσό των 100.000.000 (εκατό εκατομμυρίων ευρώ), και με την αποδοχή από μέρους σας πως παραιτείστε από οποιοδήποτε ένδικο μέσον, για αναίρεση της αποδοχής σας.

Και βεβαίως όλα αυτά σε συμβολαιογράφο.

Ορίστε λοιπόν.

Εφόσον είστε τόσο βέβαιοι για το αποτέλεσμα του “εμβολίου” σας, ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν.

Σημ. Να είστε σίγουροι πως αν αποδεχθείτε τα παραπάνω, το μεγαλύτερο μέρος των “αρνητών” θα σας πιστέψει και θα πάρει την ανάλογη απόφαση.