Ο ΩΡΑΙΟΤΕΡΟΣ ΑΝΤΡΑΣ του ΚΟΣΜΟΥ ΠΑΡΗΓΟΡΕΙ την ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ ΜΑΡΙΝΑ! Ο ΡΟΛΟΣ του ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ στη ΖΩΗ της ΠΡΩΗΝ «ΠΑΤΟΥΛΑΙΝΑΣ» ΜΕΤΑ το ΧΩΡΙΣΜΟ… (ΦΩΤΟ)

Μπορεί το «στεφάνι» της να την εγκατέλειψε ξαφνικά, όπως η ίδια υποστηρίζει, μετά από 35 χρόνια κοινής ζωής κι ένα παιδί στην εφηβεία, ωστόσο, υπάρχει ένας άντρας που παραμένει σταθερή αξία στη ζωή της.

Ο λόγος για την πρώην κυρία Πατούλη, Μαρίνα Σταυράκη και τον Νίκο Παπαδάκη, πρώην μοντέλο που το 1994, στον ανδρικό διαγωνισμό ομορφιάς «Manhunt International» κέρδισε την πρώτη θέση, έχοντας εκπροσωπήσει την Ελλάδα, τον τίτλο δηλαδή του ωραιότερου άντρα του κόσμου.

Ένας άνθρωπος που τον βλέπαμε συνεχώς στο πλευρό της σχεδόν άμα τη εμφανίσει της στα κοινωνικά και κοσμικά δρώμενα, με τις ευλογίες προφανώς του τότε συζύγου της Γιώργου Πατούλη ο οποίος ενέκρινε τη φιλία τους και ουδεμία αντίρρηση είχε να συνοδεύει τη γυναίκα του όταν εκείνος δεν μπορούσε στις νυχτερινές της κυρίως εξόδους.

Ο Νίκος είναι ο πιο κοντινός φίλος της πληγωμένης πρώην «Πατούλαινας» και το δικό της άτομο με το οποίο μοιράζεται τη στεναχώρια, τους προβληματισμούς αλλά και τους στόχους της μιας και πλέον είναι ελεύθερη να χαράξει τη δική της αυτόνομη πολιτική πορεία, χωρίς τη σκιά του Περιφερειάρχη Αττικής, προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και πρώην συζύγου της.

Παρόλα αυτά, δεν παύει να περνά δύσκολες ώρες με τον επεισοδιακό χωρισμό της και σίγουρα θέλει έναν φιλικό ώμο για να ακουμπήσει το κεφάλι της. Και ο ώμος που είναι πάντα διαθέσιμος είναι του Νίκου Παπαδάκη.