Ο ΜΠΕΟΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ να ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ! ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ «ΣΤΕΛΝΕΙ» ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ!

Με αναφορά στον Εισαγγελέα ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος παραπέμπει καταγγελίες επιχειρηματιών σε βάρος υπηρεσιακού παράγοντα του Δήμου, σύμφωνα με τις οποίες τους ζήτησε χρήματα για να τους εξυπηρετήσει.

Πρόκειται για ζήτημα που προέκυψε με τρεις επιχειρηματίες και ένας εκ των οποίων έκανε την καταγγελία στον κ. Μπέο, ο οποίος μάλιστα τον κατέγραψε με κάμερα, για να μην αμφισβητηθεί αργότερα.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε την περασμένη εβδομάδα και αφού διατάχθηκε ΕΔΕ, ο υπάλληλος θα απομακρυνθεί από την Υπηρεσία, αν οι καταγγελίες αποδειχθούν στη Δικαιοσύνη.

«Είμαι σε δύσκολη θέση. Δυστυχώς, χθες ύστερα από καταγγελίες συμπολιτών μας, έκανα αναφορά στον Εισαγγελέα, που αφορά υπηρεσιακό παράγοντα. Δε θα μπορούσε να αφορά πολιτικό πρόσωπο διότι εμείς δε δεχόμαστε μύγα στο σπαθί μας» ανέφερε ο Δήμαρχος Βόλου.

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από δέκα ημέρες στο Δημαρχείο του Βόλου.

«Είχα πει στο παρελθόν ότι πριμοδοτώ με 2.000 ευρώ κάθε πολίτη που θα καταγγείλει διαπλοκή, εκβιασμό, δοσοληψίες με υπηρεσιακούς ή πολιτικούς παράγοντες. Αυτή η πρόταση συνεχίζει να υπάρχει. Οι υπηρεσιακοί παράγοντες έχουν υποχρέωση να εξυπηρετούν τους πολίτες με το μέγιστο που μπορούν και όχι να κάνουν χρήση του αξιώματός του για να αποκομίζουν οφέλη» επισήμανε ο κ. Μπέος.

«Στέλνω μήνυμα σε όλες τις κατευθύνσεις ότι η Δημοτική Αρχή είναι κόντρα σε ένα μαύρο παρελθόν, που ήταν σύνηθες φαινόμενο να γίνονται συναλλαγές και δοσοληψίες. Η σημερινή Δημοτική Αρχή είναι εδώ για να υπηρετεί τα συμφέροντα των πολιτών και κατ’ επέκταση πρέπει να το κάνουν αυτό και οι υπάλληλοι. Μεγάλο ποσοστό των υπαλλήλων είναι φιλότιμοι και τίμιοι άνθρωποι και συνεργάσιμοι. Υπάρχουν και ορισμένοι που έμειναν στο παρελθόν με κακές συνήθειες. Ζητώ από τους πολίτες να καταγγέλλουν το παραμικρό για να αλλάξουμε μαζί την πόλη» κατέληξε ο Αχιλλέας Μπέος.