ΒΟΛΟΣ… «ΑΠΑΝΤΗΣΗ» για την ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ… ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ…

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Αγαπητέ κύριε Αντώνη με όλο το σεβασμό σήμερα το πρωί ακούσατε ραδιόφωνο και μετά γράψατε ένα άρθρο προφανώς επηρεασμένος από αυτά που ακούσατε.

Εμένα από το άρθρο σας μου έκανε εντύπωση που αναφέρεστε απαξιωτικά για τον αμάσκωτων μπουμπουλίνων του jumbo και τα επαναστατικά σάλια μας και τις μύξες μας . Εσείς γνωρίζετε σε ποιά απευθύνεστε όπως γνωρίζω και εγώ. Με αφορμή το άρθρο σας έψαξα λίγο στο αρχείο μου και σας παραθέτω τα παρακάτω γιατί όπως η ατομική ευθύνη είναι για μας τους στρατιώτες , πρέπει να είναι και για τους λοχαγούς – ειδικούς. Καμαρώστε λοιπόν κάτι μπουμπούκια παρακάτω τι έλεγαν..

Ποιοι ειδικοί … Αυτοί ;;;.

https://youtu.be/diKCCVDv01A

Τσιόδρας: Δεν χρειάζεται να φοράμε μάσκες 31/3/2020  ,  Νίκος Σύψας ,  οι μάσκες δεν προστατεύουν. Μαγιορκίνης – κανένας από τους δικούς μου δεν φοράει μάσκα , δεν έχω πάρει ούτε για τη μητέρα μου. 6/4/2020. Τι έλεγε η «παλιά» Παγώνη για μάσκα σε εξωτερικούς χώρους 2/4/2020. Υπάρχουν και άλλες πολλές δηλώσεις που δημιούργησαν αναστάτωση και προβληματισμό στο κόσμο. Άρα δεν φταίει μόνο η ατομική ευθύνη  και πειθαρχεία των πολιτών  , αλλά η ανευθυνότητα κάποιων ειδικών . Τέλος , εάν μπούμε στην Διαύγεια και ρίξουμε μια ματιά θα δούμε πολλά καλοπληρωμένα γαϊδούρια που μας κουνάνε το δάκτυλο.
Υ/Γ 1. Πιστεύω να παραδεχτείτε  ότι έχω δίκιο.
Υ/Γ 2. Θα σας παρακαλούσα να μη μας συγκρίνετε με το Βέλγιο όπως συχνά το κάνετε γιατί το Βέλγιο έχει ένα πρωθυπουργό λεβέντη…..!!!!
Υ/Γ 3. Σας εκτιμώ και για αυτό σας γράφω με το όνομα μου  όπως κάνετε και εσείς και σας τιμάει .
Μπρούτζινος – Κασανδρινός Ζήσης.