ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΖΙΚΗΣ: “ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ! ΜΑΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ για να ΚΟΒΟΥΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ!” (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Σοβαρές καταγγελίες από τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων της Κέρκυρας, Νίκο Μποζίκη.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Focus FM 103.6 Στέφανο Δαμιανίδη, ο κ. Μποζίκης τόνισε χαρακτηριστικά ότι η Ελληνική Αστυνομία θα βγει «βαριά τραυματισμένη» από το lockdown.

«Εκείνο που θα μείνει στον Έλληνα πολίτη θα είναι το κυνήγι που κάνουν οι αστυνομικοί για να βεβαιώνουν πρόστιμα καθ’ επιταγήν αυτών που αποφασίζουν» τόνισε.

«Δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα και έβαλαν μπροστά την Αστυνομία να βεβαιώνει παραβάσεις στον κόσμο και να καταδυναστεύει την κοινωνία, που είναι στην πλειονότητα άνεργη» υπογράμμισε.

Έκανε λόγο για «βρώμικη δουλειά» που δεν εκφράζει τους αστυνομικούς ενώ μίλησε για «εργασιακό μεσαίωνα». Δεχόμαστε, είπε, καθημερινά πιέσεις και απειλές από τη διοίκηση.

«Μας λένε “αν δε φέρεις τόσες παραβάσεις, μη μπεις μέσα”», ανέφερε ο κ. Μποζίκης. «Μας εκβιάζουν οι ανώτεροι για να κόβουμε συνέχεια πρόστιμα σε πολίτες που ξέρουμε ότι δυσκολεύονται», είπε.

Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι πολίτης τον κάλεσε κλαίγοντας λέγοντάς του ότι δέχθηκε πρόστιμο ενώ πήγαινε στο μνήμα της γυναίκας του που πέθανε πέρυσι.