ΜΕΤΑ το ΧΩΡΙΣΜΟ από τη ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ, ΝΕΟ ΧΤΥΠΗΜΑ για τον ΣΠΥΡΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ! ΤΟ «ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ» PROJECT, οι ΦΟΒΟΙ του ΣΚΑΪ και οι «ΧΑΜΕΝΟΙ» ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ…

Είναι αλήθεια πως ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο της ζωής του…

Το κλίμα για εκείνον άρχισε να γίνεται βαρύ από την αρχή της πανδημίας με το περίφημο σποτάκι που πρωταγωνιστούσε και το οποίο, από ένα σημείο και μετά, κούρασε και προκάλεσε αντιδράσεις καθιστώντας τον «απολογούμενο» πολύ… σχολαστικά!

Στη συνέχεια ήρθε ο χωρισμός του από την όμορφη ηθοποιό Νικολέττα Κοτσαηλίδου μετά από πολλά χρόνια σχέσης και συμβίωσης και τώρα δείχνει να έρχεται από τον ορίζοντα ένα ακόμα πλήγμα στα επαγγελματικά του.

«Έφαγε πόρτα» από τους καλλιτέχνες πρώτης γραμμής

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Το φετινό «Στην υγειά μας» είχε πάρα πολλά προβλήματα και δέχτηκε – και εξακολουθεί να δέχεται – έντονες επικρίσεις.

Ο λόγος είναι ότι γυρίζεται κανονικά, χωρίς μάσκες και αποστάσεις την ώρα που ο υπόλοιπος κόσμος ζει υπό καθεστώς τόσο αυστηρών μέτρων.

Ένας ακόμη λόγος είναι πως, ο ανταγωνισμός φέτος είναι πολύ μεγάλος με αποτέλεσμα τα νούμερα τηλεθέασης να μοιράζονται και να πέφτουν, ενώ το κερασάκι στην τούρτα πρόσθεσαν οι τραγουδιστές που υπέγραψαν συμφωνία πως δεν θα ξαναπάνε σε εκπομπές χωρίς αμοιβή. Κάτι που, αν κρίνουμε από τις τελευταίες εκπομπές, έχει ήδη αρχίσει να εφαρμόζεται.

Λήγει το καλοκαίρι το συμβόλαιό του

Καλλιτέχνες πρώτης γραμμής, τιμώντας τη συμφωνία που έκαναν με τους συναδέλφους τους, απαντούν αρνητικά στις προσκλήσεις του παρουσιαστή-ηθοποιού όταν τους εξηγεί πως δεν θα πληρωθούν κι έτσι ο Σπύρος, το μεγαλύτερο όνομα που έχει φιλοξενήσει τον τελευταίο καιρό είναι ο Γιώργος Γιαννιάς! Και η κατάσταση αναμένεται να επιδεινωθεί.

Όλα αυτά φαίνεται, λοιπόν, πως συνυπολογίζει η διοίκηση του ΣΚΑΪ που αποφασίζει για τις ψυχαγωγικές εκπομπές με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν πληροφορίες πως το συμβόλαιο του Παπαδόπουλου που λήγει το καλοκαίρι, θα είναι δύσκολο να ανανεωθεί.

Άλλωστε, ο κορωνοϊός φαίνεται πως θα μείνει για αρκετό καιρό ακόμα εδώ και η συγκεκριμένη εκπομπή κοστίζει πολύ ακριβά.