«ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕΙ…» ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ τι τους ΕΡΧΕΤΑΙ… «ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ από ΕΛΛΑΔΑ & ΗΠΑ» – (ΒΙΝΤΕΟ)

Αγχώνεται ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, δείχνοντας για μια ακόμα φορά την ενόχλησή του για την αμυντική θωράκιση της χώρας μας.
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Hurriyet, »εξέφρασε τις ενστάσεις του για το εξοπλιστικό πρόγραμμα της Ελλάδας σημειώνοντας ότι ακόμα και αν αγοράζει 3-5 μαχητικά αεροσκάφη ή 3-5 πολεμικά πλοία, δεν φτάνουν και δεν μπορεί να πετύχει κάτι, καθώς όλοι ξέρουν το μέγεθος του τουρκικού στρατού.»

Οι δηλώσεις του κρύβουν αγωνία, καθώς φαίνεται πως οι Τούρκοι τρέμουν λόγω της απόκτησης των μαχητικών Rafale.

Ανησυχία στην Τουρκία για Αλεξανδρούπολη

Μεγάλη ανησυχία στους Τούρκους αναλυτές για το μεγάλο όγκο των αμερικανικών στρατιωτικών υλικών που φτάνουν στην Αλεξανδρούπολη αλλά και για την εξάπλωση των αμερικανικών βάσεων στην Ελλάδα.

Tι ανέφερε ο Μετέ Γιαράρ:

»Στα μέρη όπου μέχρι σήμερα πήγαν οι Αμερικανοί, ιδιαίτερα στα μέρη όπου πήγαν με τόσο μεγάλο αριθμό υλικών και εξοπλισμού, ένα μεγάλο μέρος του εξοπλισμού δεν το επέστρεψαν (φεύγοντας). Τα περισσότερα τα δίνουν και φεύγουν. Όπως τα άφησαν στον Μπαρζανί, αλλά και στο Αφγανιστάν. Ποια θα είναι η μοίρα αυτών των 1.800 θωρακισμένων οχημάτων; Τόσα υλικά που θα τοποθετηθούν και αυτά σε ποιον θα δοθούν; Πρόκειται για μεγέθη υλικών που φτάνουν και για δύναμη ισχύος μιας χερσαίας στρατιωτικής επιχείρησης», αναφέρει ο Τούρκος.

Μάλιστα οι Τούρκοι, με χάρτη που παρουσίασαν, αναφέρουν πως έχουν περικυκλωθεί από ελληνικές και αμερικανικές δυνάμεις!