ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΟΠΑΝΑΣ: “ΑΝΑΚΑΣΙΑ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ στις ΠΛΑΤΕΙΕΣ και στους ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ από τις ΤΕΧΝΙΚΕΣ μας ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ” (ΦΩΤΟ)

Στην Ανακασιά βρισκόταν τις προηγούμενες ημέρες ο Αντιδήμαρχος Περιφερειακών Ενοτήτων, Αργύρης Κοπάνας, όπου εξελίσσονται οι εργασίες επισκευής και συντήρησης πλατειών και πλακόστρωτων δρόμων.

Ο Αργύρης Κοπάνας έκανε λόγο για «ακόμη μια σημαντική παρέμβαση, που διασφαλίζει την απρόσκοπτη και ασφαλή διέλευση πεζών και οχημάτων στα χωριά μας».

Σε δηλώσεις του μεταξύ άλλων ανάφερε τα εξής: «Βρίσκεται στο στάδιο της υλοποίησης ένα σημαντικό πρόγραμμα της δημοτικής αρχής, που αφορά εκτεταμένες επισκευές και συντηρήσεις πλατειών, καλντεριμιών και κοινόχρηστων πλακόστρωτων χώρων στις περιφερειακές μας ενότητες.

Με την επίβλεψη των τεχνικών μας υπηρεσιών και του αρμόδιου συναδέλφου αντιδημάρχου, Θάνου Θεοδώρου, όλοι μαζί κάνουμε πράξη την βούληση του Δημάρχου, Αχιλλέα Μπέου, για την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση των χωριών μας.

Στην Ανακασιά γίνονται ουσιαστικές παρεμβάσεις στην πλατεία του λόφου της Αγίας Ειρήνης, στην πλατεία του Κενταύρου, στο κεντρικό καλντερίμι-δρόμο της «Ελευθερίας» και σε άλλα σημεία.

Θυμίζω ότι προηγήθηκε η ανακατασκευή κεντρικού πεζοδρόμου στα Άνω Λεχώνια και θα συνεχίσουμε στα υπόλοιπα χωριά με σκοπό πάντα να φέρουμε περισσότερη ποιότητα στην καθημερινότητα των συνδημοτών μας».