ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ του ΦΩΤΗ ΣΕΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ για τον ΛΙΓΝΑΔΗ: «ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ της ΟΜΑΔΑΣ ΛΟΑΤΚΙ. ΠΟΣΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ για τις ΔΗΛΩΣΕΙΣ του ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ του;»… (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί έκανε ο Φώτης Σεργουλόπουλος για τον Δημήτρη Λιγνάδη, με αφορμή μια ερώτηση που δέχτηκε για τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια περί «επαγγελματιών ομοφυλόφιλων».

Καθισμένος στον καναπέ της Ναταλίας Γερμανού, ο Φώτης είπε πως ο προφυλακισμένος πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου είναι μέλος της ομάδας ΛΟΑΤΚΙ (Λεσβίες, ομοφυλόφιλοι, αμφιφυλόφιλοι, τρανσέξουαλ κλπ) και εξέφρασε την απορία εάν, ενώ ανήκει σε αυτή την ομάδα, είναι περήφανος για τις δηλώσεις του συνηγόρου του γι’ αυτή την κοινότητα ανθρώπων.

Επίσης, ο Σεργουλόπουλος ανέφερε πως, σε άλλες επιθετικές δηλώσεις του κ. Κούγια εναντίον πρώην παρουσιαστή που έχει παντρευτεί άντρα και έχει υιοθετήσει παιδί. δεν αναφερόταν στον ίδιο διότι ούτε άντρα έχει παντρευτεί, ούτε έχει υιοθετήσει παιδί. Ως γνωστόν, ο πρώην παρουσιαστής-ηθοποιός έχει κάνει δικό του παιδί με παρένθετη μητέρα.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος στην ίδια εκπομπή αναφέρθηκε και στις καταγγελίες εναντίον και άλλου σκηνοθέτη-ηθοποιού