ΣΗΚΩΣΑΜΕ 29 ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ στο ΦΤΕΡΟ…!!! ΤΡΕΛΟ ΧΟΥΝΕΡΙ ΕΦΑΓΑΝ οι ΤΟΥΡΚΟΙ στο ΑΙΓΑΙΟ από το ΓΑΛΑΖΙΟ ΤΕΙΧΟΣ… ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ να ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ!

Την μιά ήττα πίσω από την άλλη τρώνε στο πεδίο οι τούρκοι, αλλά συνεχίζει να τους τρώει και κ@λος τους και να είναι μπουνταλάδες που νομίζουν ότι θα έρθουν με τον όγκο τους και κάτι θα καταφέρουν…και για αυτό προκαλούν…Οι Τούρκοι ακόμη προσπαθούν να συνέλθουν από την άσκηση της Πολεμικής Αεροπορίας, την Τρίτη, που μέσα σε 1,5 ώρα απογείωσε 29 αεροσκάφη μεταξύ Αγ. Ευστρατίου – Κυρα Παναγιάς και νότια μέχρι τα Ψαρά, τη στιγμή που το Τσεσμέ (TCG CESME A-599) βρισκόταν στη βόρεια πλευρά της περιοχής της παράνομης NAVTEX, Δυτικά της Λήμνου.

Ο λόγος που οι Τούρκοι άρχισαν να μιλούν για παρενόχληση, παρά το γεγονός ότι η άσκηση της Πολεμικής Αεροπορίας για την οποία είχε εκδοθεί ΝΟΤΑΜ (Α0350/21) στις 9 Φεβρουαρίου 2021, δηλαδή πέντε ημέρες πριν από την ημέρα έκδοσης της παράτυπης τουρκικής NAVTEX, ήταν γιατί είδαν ξαφνικά να υψώνεται ένα γαλάζιο τείχος στο Αιγαίο αποκόπτοντας την πρόσβαση στο ερευνητικό τους.

Εκεί κατάλαβαν ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή είναι εκτεθειμένοι στο Αιγαίο.