Πολύ καλή εμφάνιση Κουγιουμτσίδη στην Ουκρανία


Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021, 20:10

Την ευκαιρία να πάρουν πολύτιμες παραστάσεις εν όψει των προολυμπιακών τουρνουά είχαν οι τρεις Έλληνες αθλητές της Ελευθέρας που αγωνίστηκαν στο διεθνές τουρνουά Πάλης της Ουκρανίας.

Η διοργάνωση ήταν πολύ υψηλού επιπέδου και συμμετείχαν σπουδαίοι αθλητές από πολλές χώρες. Στα 74κ. ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης έφτασε έως τα προημιτελικά, πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις και απέδειξε ότι έχει τις δυνατότητες να διεκδικήσει το Ολυμπιακό εισιτήριο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής επικράτησε με τεχνική υπεροχή στη φάση των «32» του Ντιέτσε και ξεκίνησε εντυπωσιακά τη διοργάνωση. Στους «16» ο Κουγιουμτσίδης επικράτησε με 8-0 του Ρουμάνου Βασιλιόγκλο και προκρίθηκε στα ημιτελικά. Εκεί πάλεψε με τον Ούγγρο Κουραγκαμόντοφ και ηττήθηκε με 11-7.

Στα 86κ. ο Γιώργος Σαββουηλίδης αποκλείστηκε από τον Μολδαβό Ιανούλοφ, καθώς ηττήθηκε με 5-0, ενώ στα 97κ. ο Τιμοφέι Ξενίδης έχασε από τον Αζέρο Ιλίασοφ με 7-1.

Τέλος ο Γιώργος Πιλίδης παρά το γεγονός ότι ζυγίστηκε, δεν αγωνίστηκε για προληπτικούς λόγους, καθώς στην τελευταία προπόνηση τραυματίστηκε στο κεφάλι. Επόμενος σταθμός για τους πρωταθλητές το προολυμπιακό τουρνουά της Ουγγαρίας.


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021, 20:11


Zougla.gr