ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ; ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ! ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΞΩΔΙΚΟ στον ΗΘΟΠΟΙΟ που ΤΟΛΜΗΣΕ να τον ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΟΤΙ τον ΣΑΠΙΖΕ στο ΞΥΛΟ και του ΖΗΤΑ να ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ…

Είναι αλήθεια πως ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά το εξιτήριό του από το Υγεία όπου εισήχθη εσπευσμένα με συμπτώματα εγκεφαλικού μετά τις εις βάρος του σοβαρότατες καταγγελίες από πασίγνωστες συναδέλφους του, έχει κλειστεί στο πολυτελές σπίτι του Ψυχικό και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή κυρίως για την βεβαρημένη ψυχολογία του.

Μια ψυχολογία που όμως, όπως φαίνεται, δεν είναι τόσο βεβαρημένη ώστε να τον αποτρέπει να στέλνει εξώδικα…

Ο συνήγορος του… δαρμένου, ο δικηγόρος Γιώργος Γεράρης, μιλώντας στο MEGA, αναφέρθηκε στη συμπεριφορά του Πέτρου Φιλιππίδη κατά του πελάτη του σε μία θεατρική παράσταση που είχε ανέβει το χρονικό διάστημα 2013 – 2015 και πριν καλά-καλά προλάβει να κατακάτσει ο απόηχος, ο ηθοποιός-σκηνοθέτης έστειλε εξώδικο που του ζητά να ανακαλέσει τις κατηγορίες μέσα σε τρεις ημέρες!

Ο δικηγόρος που τυγχάνει να είναι και συνήγορος των ηθοποιών Δούκα, Αναστασοπούλου, Παπαχαραλάμπους και Δροσάκη που προέβησαν πρώτες στις καταγγελίες, αποκάλυψε λεπτομέρειες του ξυλοδαρμού του πελάτη του από τον Φιλιππίδη:

«Από την πρώτη στιγμή που βγήκε η Ζέτα Δούκα μέχρι σήμερα, έχει περάσει λιγότερο από ένας μήνας, και έχουν συμβεί τόσα. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Ακόμα και εμείς που δεχόμαστε τις καταγγελίες, εντυπωσιαζόμαστε και θορυβούμαστε κάθε φορά. Η νέα καταγγελία που κάναμε στο ΣΕΗ. Όταν μιλάμε για κάποια αδικήματα που είναι παραγεγραμμένα, η μόνη θεσμική οδός είναι το ΣΕΗ», είπε ο κ. Γεράρης και συμπλήρωσε:

«Η καταγγελία είναι από έναν ηθοποιό που δεν θέλει να δώσει το όνομά του. Σήμερα είναι σε μια μέση ηλικία και δεν είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο όνομα. Έχει παίξει, όμως, όλη του ζωή στο θέατρο. Αφορά σε γεγονότα που συνέβαιναν από το 2013-2015 με τον θίασο του Πέτρου Φιλιππίδη, τον οποίο και αφορά η καταγγελία. Η σχέση αυτού του ανθρώπου με τον κ. Φιλιππίδη ξεκίνησε ως εξής:
Αρχικά τον προσέλαβε ως βοηθό του για τις καθημερινές εργασίες, έναντι μιας αμοιβής 100 ευρώ το μήνα. Ο άνθρωπος αυτός ήταν σε δεινή οικονομική κατάσταση και συμφώνησε. Και μου είπε ότι πήγε και καλά η συνεργασία τους σε εκείνη τη φάση».

«Του ανακοινώθηκε από τον Φιλιππίδη ότι θα τρώει ξύλο στην παράσταση!»

«Στη συνέχεια ο κ. Φιλιππίδης του πρότεινε ένα μικρό ρόλο στην παράσταση που θα ανέβαζε εκείνη τη χρονιά. Ο εντολέας μου πέταξε από τη χαρά του και δέχτηκε. Οι πρόβες κύλησαν ομαλά. Κάποια στιγμή του ανακοινώθηκε από τον κ. Φιλιππίδη ότι θα τρώει ξύλο. Είχαν μια σκηνή ανάκρισης στην παράσταση που θα μπορούσε να “δικαιολογήσει” το ξύλο. Ο εντολέας μου είπε ότι είμαστε ηθοποιοί και θα κάνω ό,τι πρέπει. Ωστόσο το ξύλο δεν ήταν θεατρικό ξύλο, αλλά κανονικό ξύλο», κατέληξε ο συνήγορος του ηθοποιού…