“Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ και ο ΝΤΑΒΡΑΝΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ με το ΤΣΙΓΚΕΛΩΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ που τον ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΤΑ”. ΓΑΡΓΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ του Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ για τον ΠΑΣΟΚΟ του ΑΝΤΙ1 που… ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ από ΒΟΥΛΕΥΤΗ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιώργος Λιάγκας πριν αποκαλύψει την …σεξουαλική επίθεση που είχε δεχτεί από βουλευτή, φαινόταν ότι δυσκολευόταν και να το ξεστομίσει.

Τελικά απλά έτσι φαινόταν, καθώς όχι μόνο το ξεστόμισε, αλλά το θέμα του έκανε το γύρο του διαδικτύου και των υπολοίπων μέσων…  Στην εκπομπή του στο κανάλι ΑΡΤ ο Γιώργος Καρατζαφέρης μας θύμισε ότι το πρώτο ξεκίνημα του δημοσιογράφου ήταν από τη συχνότητα του Telecity με την εκπομπή του Κώστα Καραγιάννη «ο καλός, ο κακός και ο άσχημος».

Όπως είπε: «ο Γιωργάκης ήρθε σε μένα το ’70 και τον έφερε από το χεράκι ο… μουστακαλής, ο Κώστας ο Καραγιάννης. Αυτός μου τον έφερε στράτα, στρατούλα… στρατούλα… κι έπεφτε καμιά φορά, γλίστραγε, έπεφτε το παιδί, κι ο άλλος να τον σηκώσει αμέσως…

Ο Λιάγκας έδινε πολλά. Τα πάντα. Η εμμονή κι επιμονή είναι εκείνη που χτίζει καριέρες… Ο στόχος έχει σημασία φαίνεται. Πάντως όσον αφορά στον βουλευτή …πρέπει να παραδοθεί στη δημόσια χλεύη για το γούστο του!»