ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ για ΠΑΥΛΟ ΧΑΪΚΑΛH: «ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΠΑΛΑΙΑΣ ΝΤΡΟΠΗΣ»

«Άντρας παλαιάς ντροπής» αρκέστηκε να γράψει στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook η Έλενα Ακρίτα για τον Παύλο Χαϊκάλη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μια ανάλογη έκφραση χρησιμοποίησε σήμερα ο ίδιος ο κωμικός ηθοποιός για να δικαιολογηθεί για την καταγγελία εναντίον του, κατά την «απολογία» του στην εκπομπή του OPEN «Έλα, Καλημέρα» και τη Σίσσυ Χρηστίδου.

«Είμαι άντρας παλαιάς κοπής» είχε πει ο Παύλος Χαϊκάλης για την συμπεριφορά του απέναντι στη 19χρονη τότε ηθοποιό και μαθήτρια του στη δραματική σχολή.

«Αυτά που παραδέχθηκε είναι σωστά και δεν ακυρώνω καθόλου τον λόγο της. Ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Το ήξερε το ενδιαφέρον μου, το έδειχνα με έναν διακριτικό τρόπο αλλά απέφευγε την προσέγγιση μου. Ήταν πάντοτε κυρία απέναντι μου» παραδέχτηκε ο Παύλος Χαϊκάλης.

«Είμαι όμως και αρσενικό παλιάς κοπής οπότε, όταν μια γυναίκα μου λέει το όχι, εγώ επιμένω» πρόσθεσε, επίσης, ο διάσημος καλλιτέχνης.

Αυτή τη φράση χρησιμοποίησε αλλά λιγάκι παραποιημένη και η Έλενα Ακρίτα στην ανάρτησή της: «Αρσενικό παλαιάς ντροπή», με το σχόλιο της δημοσιογράφου να έχει γίνει viral.

Και χιλιάδες χρήστες του Facebook να φαίνεται να συμφωνούν με την άποψη της δημοσιογράφου, Έλενας Ακρίτα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι εχθές Σάββατο, η ηθοποιός Ηλιάνα Αραβή είχε μιλήσει για πασίγνωστο κωμικό ηθοποιό πολύ μεγαλύτερό της σε ηλικία που την είχε πάρει στο τηλέφωνο, της μιλούσε πρόστυχα και αυνανιζόταν, την περίοδο μάλιστα που ήταν καθηγητής της σε δραματική σχολή.