ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΠΕΟΥ για το ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ – ΣΥΣΚΕΨΗ ΑΥΡΙΟ στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ με ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΧΡΗΣΤΟ ΤΡΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟ και ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΖΕΤΤΑ ΜΑΚΡΗ

Σύσκεψη για το θέμα του Δικαστικού Μεγάρου Βόλου συγκαλεί η δημοτική αρχή, την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου, στις 7 το απόγευμα, επισημαίνοντας σε ανακοίνωσή της ότι αναλαμβάνει την πρωτοβουλία, αφού δεν το κάνουν οι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την τύχη του έργου.

Η ανακοίνωση:

“Η σημερινή Δημοτική Αρχή του Βόλου έχει αποδείξει κατ’ επανάληψη, με τον πιο έμπρακτο τρόπο, τη βούλησή της να μάχεται και να δίνει λύσεις για τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας, είτε έχει, είτε όχι, την αρμοδιότητα και την περίφημη θεσμική ευθύνη γι αυτά.

Προκειμένου, λοιπόν, να δοθεί μια λύση στο αδιέξοδο που φαίνεται να προκύπτει και πάλι για το σημαντικό για την περιοχή έργο της ανέγερσης νέου Δικαστικού Μεγάρου, ο Δήμος Βόλου αναλαμβάνει και πάλι την πρωτοβουλία, αφού δεν το κάνουν οι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την τύχη του έργου, και συγκαλεί για την Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021, στις 7 το απόγευμα, στο Δημαρχείο σύσκεψη στην οποία έχουν κληθεί να συμμετάσχουν η Υφυπουργός Παιδείας, κ. Ζέττα Μακρή, ο Γενικός Γραμματέας του Υπ. Οικονομικών, κ. Χρ. Τριαντόπουλος, οι Βουλευτές, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου κ. Χρ. Στρατηγόπουλος και εκπρόσωπος του συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Πρωτοδικείου Βόλου.

Ευχόμαστε και ελπίζουμε ότι με το πέρας της σύσκεψης αυτής δεν θα υπάρξουν “νικητές” και “ηττημένοι”, αλλά θα υπάρξει ενιαία αντίληψη και στάση και θα προκύψει μια κοινά αποδεκτή απόφαση – πρόταση που θα εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνο τα καλώς εννοούμενα συμφέροντα της πόλης και την λειτουργία της ίδιας της Δικαιοσύνης”