ΘΡΙΑΣΙΟ – ΣΟΚ… ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΡΙΑ, ΟΥΤΕ ο ΑΝΤΡΑΣ μου ΕΙΝΑΙ. ΑΥΤΟ που του ΣΥΝΕΒΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ του ΕΜΒΟΛΙΟΥ

Την Δευτέρα έκανε το εμβόλιο. Τις προηγούμενες ημέρες ο άνθρωπος ήταν υγιέστατος. Γενικά είναι 54 ετών, είναι σε καλή φυσική κατάσταση

Ο 54χρονος Υποδιοικητής  του Θριασίου Χρήστος Πιλάλης έκανε το εμβόλιο στις 28 Δεκεμβρίου. Την επόμενη ημέρα εμφάνισε δέκατα και δύσπνοια. Οι γιατροί τον θεώρησαν ύποπτο κρούσμα και περίμεναν το αποτέλεσμα του τεστ, ωστόσο βγήκε αρνητικό.

Ξαφνικά, μισή ώρα μετά την αλλαγή του χρόνου, η κατάστασή του επιδεινώθηκε και εμφάνισε πνευμονία. Διασωληνώθηκε και μπήκε στην Εντατική.

Το ερώτημα είναι τι προκάλεσε την πνευμονία του 54χρονου; Είναι παρενέργεια από το εμβόλιο;

«Είναι τρομερά δύσκολο να βγάλουν διάγνωση. Ό,τι ανάλυση και να κάνουνε σε όποιο εργαστήριο και να έχουμε πάει, στο Παστέρ, στο Σωτηρία, στο Νίκαιας, στο Θριάσιο στο Αττικό, Covid δεν είναι, αλλά βλέπουν ας πούμε ακτινογραφία σαν την ακτινογραφία των ανθρώπων με Covid» εξηγεί η σύζυγός του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Ο Υποδιοικητής  ήταν σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, δεν ήταν καπνιστής και δεν έπαιρνε φάρμακα. Είχε κάνει μια εγχείρηση καρδιάς το 2014 αλλά από τότε δεν εμφάνισε κάποιο άλλο πρόβλημα. Με την περίπτωσή του ασχολείται προσωπικά και ο Σωτήρης Τσιόδρας.

-Δεν είμαι συνωμοσιολόγος ούτε αντιεμβολιάστρια, ούτε ο άντρας μου είναι, ο άντρας μου δέχθηκε να κάνει το εμβόλιο»…

Ο υποδιοικητής του “Θριασίου” που νοσηλεύεται διασωληνωμένος, έκανε την Δευτέρα το εμβόλιο του κορωνοϊού. Το υπουργείο Υγείας ωστόσο, δε συνδέει τον εμβολιασμό του με την κατάσταση της υγείας του.

Η γυναίκα του είναι όμως άλλης άποψης, καθώς όπως δηλώνει: Προσπαθούν να αποκρύψουν ότι είναι παρενέργεια, γιατί είναι παρενέργεια του εμβολίου. Προσπαθούν να αποδείξουν ότι είναι δευτερογενής παρενέργεια του εμβολίου.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο TLIVE δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Την Δευτέρα έκανε το εμβόλιο. Τις προηγούμενες ημέρες ο άνθρωπος ήταν υγιέστατος. Γενικά είναι 54 ετών, είναι σε καλή φυσική κατάσταση, δεν καπνίζει, δεν έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα όπως λένε μερικοί.

Δεν έχει ούτε ζάχαρο, ούτε καρδιακό πρόβλημα. Μόνο μία επέμβαση είχε κάνει το ’14, πρόπτωση της μιτροειδούς βαλβίδας. Αυτό δεν είναι κάτι. Έτσι κι αλλιώς, έχει μια χαρά καρδιακή λειτουργία. Ο άνθρωπος είναι καθ΄όλα υγιής. Ούτε είναι υπέρβαρος.

Την Δευτέρα έκανε το εμβόλιο και άρχισε να νιώθει κάποια ατονία τη Δευτέρα, την Τρίτη όμως είχε δέκατα και δύσπνοια. Ξημερώματα Τρίτης προς Τετάρτη πήρε το αυτοκίνητο και πήγε στο νοσοκομείο να τον δουν οι γιατροί, γιατί ανησύχησε. Το τεστ COVID βγήκε αρνητικό.

Την πρώτη μέρα μας είπαν ότι πάει να του κάνει ακροαστικά ως παρενέργεια το εμβόλιο. Ήταν με ορό με αντιβίωση ενδοφλέβια για τα πνευμόνια, με αντιπυρετικό γιατί ανέβασε λίγο πυρετό (μέχρι 38).

Την Πέμπτη ήταν απύρετος, όμως το απόγευμα, την παραμονή της πρωτοχρονιάς του έκαναν ακτινογραφία η οποία έδειξε ότι προχωράει πνευμονία. Οι υπόλοιπες εξετάσεις ήταν εξαιρετικές δεν είχε τίποτε άλλο. Το μόνο πρόβλημα ήταν το οξυγόνο.

Έτσι, μας είπαν οι γιατροί ότι δεν πρέπει να χάσουμε χρόνο, θα πρέπει να διασωληνωθείτε για να σώσουμε τα πνευμόνια σας και να μη σας χάσουμε. Να μην Καταρρεύσει το αναπνευστικό σας. Το δεχθήκαμε για να σωθεί.

Στο Θριάσιο δεν υπήρχε κρεβάτι ΜΕΘ. Έγινα ξανά τεστ COVID στο Αττικό, το οποίο βγήκε ξανά αρνητικό. Έτσι, το πρωί της Παρασκευής μεταφέρθηκε στο κρατικό Νίκαιας, στην ΜΕΘ, το απογευματάκι παραλίγο να φύγει από την ζωή. Είχε κάποιες επιπλοκές του αναπνευστικού. Δεν μας λένε και πάρα πολλά οι γιατροί της ΜΕΘ, είναι φειδωλοί. Σημασία έχει ότι δεν έφυγε».

Κάθε μέρα τεστ, όχι μόνο για COVID αλλά και για πιθανή γρίπη βγαίνουν αρνητικά. βγαίνουν αρνητικά. Ο κ.Τσιόδρας έλεγε θα είναι κάποια λανθάνουσα γρίπη και θα την ενεργοποίησε το εμβόλιο, όμως απορρίφθηκε και αυτή η εκδοχή. Του έκαναν άλλα τεστ, αλλά δεν ανιχνεύσαν κάποιον άλλον ιό ή μικρόβιο. Κανένας COVID, κανένας ιός, κανέναν μικρόβιο, καμία γρίπη.

Μια λοιμωξιολόγος μας είπε ότι υπάρχει πιθανότητα να είναι ο 5ος άνθρωπος σε όλη την Ευρώπη που εμφάνισε από το εμβόλιο ως παρενέργεια ένα σύνδρομο ανοσολογικής αντίδρασης, έχουμε την αίσθηση πως φοβούνται… διότι η Pfizer αναγράφει στην ιστοσελίδα της ότι για να καταγραφεί επίσημα μία παρενέργεια, πρέπει να εμφανιστεί τουλάχιστον σε 5 άτομα, η ίδια παρενέργεια.

Πολύ φοβάμαι, χωρίς να είμαι συνωμοσιολόγος ούτε αντιεμβολιάστρια, ούτε ο άντρας μου είναι, ο άντρας μου δέχθηκε να κάνει το εμβόλιο αφού είχε δώσει το ιστορικό του στους γιατρούς που έκριναν ότι ως υγειονομικός πρέπει να το κάνει, ότι προσπαθούν να αποκρύψουν ότι είναι παρενέργεια, γιατί είναι παρενέργεια του εμβολίου.

Προσπαθούν να αποδείξουν ότι είναι δευτερογενής παρενέργεια του εμβολίου. Καταλάβατε. Να πουν ότι υπήρχε κάτι άλλο, το οποίο όμως δεν φαίνεται πουθενά».